Opel Grandland X: Καθίσματα, πιο άνετα από ποτέ

Τα «άνετα καθίσματα» αποτελούν τη φράση-κλειδί και στα Insignia και Astra

  • -
  • -

Κατά την 120ετή ιστορία της στην παραγωγή αυτοκινήτων, μία από τις βασικές προτεραιότητες της Opel ήταν η άνεση των επιβατών στα ταξίδια. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, θα ήταν ανέφικτο αν δεν υπήρχαν τα κατάλληλα καθίσματα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα προηγμένων τεχνολογιών και άνεσης πρώτης κατηγορίας για όλους είναι το επετειακό Opel Grandland X, το οποίο διαθέτει τα ρυθμιζόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού, με προέκταση μαξιλαριού βάσης και ηλεκτρική οσφυϊκή υποστήριξη (είτε ως προαιρετικός εξοπλισμός είτε ως βασικός ανάλογα με την έκδοση).

Τα επίπεδα άνεσης και πολυτέλειας αυξάνονται ακόμα περισσότερο με την επιλογή δερμάτινης ταπετσαρίας, όπου τα εμπρός καθίσματα διαθέτουν θέρμανση πολλαπλών σταδίων με σύστημα εξαερισμού.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕΤΟ OPEL GRANDLAND X 1.2 TURBO AUTO



Τόσο η ναυαρχίδα των SUV της γερμανικής μάρκας όσο και τα Astra και Insignia, μεριμνούν και για τους επιβάτες των πίσω καθισμάτων, παρέχοντας τους άνεση αλλά και προαιρετική θέρμανση –η οποία, φυσικά, αφορά και τα μπροστινά καθίσματα.

Μεγάλες δόσεις άνεσης προσφέρουν, επίσης, και τα σπορ και εργονομικά καθίσματα του Insignia GSi, τα οποία φέρουν την πιστοποίηση των ειδικών πλάτης του AGR. Το κάθισμα του GSi, που προσφέρει πλευρική στήριξη, διατίθεται επίσης με εξαερισμό, θέρμανση, λειτουργία μασάζ (κάθισμα οδηγού) και ρυθμιζόμενα πλαϊνά μαξιλάρια.

Τα χαρακτηριστικά αυτά συμπληρώνονται από μία ψηλή πλάτη με ενσωματωμένο προσκέφαλο, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρικής ρύθμισης της κλίσης της έδρας, του ύψους κ.ο.κ.  Στο Insignia GSi ηλεκτρικά, τέλος, ενεργοποιούνται τα μαξιλάρια αέρα της οσφυϊκής υποστήριξης τεσσάρων κατευθύνσεων μαζί με τα μεταβλητά πλαϊνά μαξιλάρια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...