Red Dot Awards 2019: Πρωταγωνιστής το Skoda Scala

Η Skoda κατακτά το βραβείο design Red Dot για 13η χρονιά

  • -
  • -

Με το βραβείο design “Red Dot Award 2019” τιμήθηκε το νέο hatchback της Skoda, Scala, μόλις λίγους μήνες μετά την πανευρωπαϊκή του παρουσίαση. Η εκδήλωση βράβευσης έχει προγραμματιστεί για την 1η Νοεμβρίου, ενώ η Skoda κατακτά το εν λόγω βραβεία για 13η χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ SCALA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΙΜΗ

Αφορμή της βράβευσης στάθηκαν οι δυναμικές γραμμές και οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες που αντανακλούν τη νέα ταυτότητα σχεδίασης της τσεχικής μάρκας. Την προσοχή της 40μελούς κριτικής επιτροπής τράβηξαν οι ξεκάθαρα διαμορφωμένες επιφάνειες, οι χυτές γραμμές και η εξελιγμένη αεροδυναμική του, τα οποία καθιστούν το μικρομεσαίο της Skoda σύγχρονο και μοντέρνο.

Εγκωμιαστικά σχόλια, παράλληλα, συνόδευσαν την κάθετη μάσκα, τη δυναμική γραμμή της οροφής και ο σπορ διαχυτής που ολοκληρώνει την εικόνα του πίσω μέρους. Το SCALA είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής για την ευρωπαϊκή αγορά που στην 5η του πόρτα δεν υπάρχει το λογότυπο αλλά το πλήρες όνομα της SKODA. Στο προαιρετικό, πίσω παρμπρίζ που εκτείνεται προς τα κάτω, το όνομα της μάρκας βρίσκεται πάνω στη γυάλινη επιφάνεια.  

Ο θεσμός των Red Dot Award αποτελεί μια «μεγάλη γιορτή» επιβράβευσης των προϊόντων που καινοτομούν μέσω της σχεδίασής του. Η ειδική επιτροπή απαρτίζεται από ανεξάρτητους σχεδιαστές ακαδημαϊκούς και ειδικοί δημοσιογράφους, οι οποίοι φέτος αξιολόγησαν γύρω στα 5.500 προϊόντα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...