Opel: Ο εξοπλισμός που θα απογειώσει τις διακοπές σας

Αφορά τα μοντέλα Grandland X, Combo Life, Astra Sports Tourer, Insignia Sports Tourer και το νέο Zafira Life

  • -
  • -

H λέξη «διακοπές» αποτελεί συνώνυμο της ξεγνοιασιάς και της χαλάρωσης. Ως εκ τούτου, η Opel ενισχυεί τα μοντέλα Grandland X, Combo Life, Astra Sports Tourer, Insignia Sports Tourer και το νέο Zafira Life, με μία ευρεία γκάμα πρακτικού εξοπλισμού, που παρέχει άνεση, ασφάλεια, πρακτικότητα και ευρυχωρία.

Πλούσιος χώρος αποσκευών


Η ευρυχωρία και η ευελιξία του χώρου αποσκευών συναντάται χωρίς… εκπτώσεις τόσο στα station wagon, Astra Sports Tourer και Insignia Sports Tourer, όσο και στο κομψό SUV Grandland X, η χωρητικότητα των οποίων ανέρχεται σε 1.630 L, 1.665 L και 1.652 L αντίστοιχα. Μάλιστα, όσοι τυγχάνει να είναι υπερφορτωμένοι θα διευκολυνθούν από την προαιρετική ελεγχόμενη -μέσω αισθητήρα- πόρτα του πορτπαγκάζ των παραπάνω μοντέλων. «Χείρα βοηθείας», παράλληλα, προσφέρει και το αξεσουάρ FlexOrganizer το οποίο αποτρέπει την μετατόπιση των αποσκευών.

Επιπροσθέτως, περαιτέρω αποθηκευτικό χώρο χαρίζει η μεγάλη γκάμα ευέλικτων συστημάτων μεταφοράς και σχαρών. Με στάνταρ ράγες οροφής, τα Opel Sports Tourer μπορούν να μεταφέρουν φορτία έως 75kg (Astra), 85kg (Grandland X) ακόμα και 100kg (Insignia) στην οροφή. Η Opel προσφέρει επίσης μία ποικιλία σχαρών για τη μεταφορά ποδηλάτων στο πίσω μέρος του οχήματος.

Οργάνωση και τάξη στο χώρο


Οι τέσσερις (στο Combo) ή έξι κρίκοι πρόσδεσης (στο Zafira Life), επιτρέπουν την ασφάλιση των φορτίων στο χώρο αποσκευών, ενώ το Combo Life, που απέσπασε τον τίτλο “Best Buy Car of Europe 2019”, διαθέτει ένα προαιρετικό πλέγμα χωρίζει το χώρο επιβατών από το χώρο αποσκευών. Επιπλέον, πολλά ακόμα αξεσουάρ, όπως πατάκια και καλύμματα δαπέδου, με αντιολισθητική επίστρωση, ενισχύουν τα επίπεδα προστασίας των αποσκευών. Ιδανικό για τις διακοπές είναι και το αναδιπλούμενο κουτί (61x34x31cm) όπου μπορούν να τοποθετηθούν πολλά μικρότερα αντικείμενα, όπως βιβλία. Αφού αδειάσετε το κουτί, αυτό αναδιπλώνεται με πάχος μόλις 3.0cm και αποθηκεύεται εύκολα.

Ασφάλεια για όλους


Για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν τα παιδικά καθίσματα, καθώς και κάποια συστήματα συγκράτησης για παιδιά όλων των ηλικιακών ομάδων. Τα καθίσματα ασφαλίζουν στη θέση τους με βάσεις ISOFIX ή με τις στάνταρ ζώνες ασφαλείας τριών σημείων. Τελευταίο, αλλά σημαντικό, σκυλάκια βάρους έως 8,0kg μεταφέρονται στα πίσω καθίσματα με άνεση και ασφάλεια χάρη στη ζώνη ασφαλείας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...