Προσφορές για τα μοντέλα της Mitsubishi

Άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα και δόση από 100€

  • -
  • -
Προσφορές για τα μοντέλα της Mitsubishi
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το προωθητικό πρόγραμμα 0-100 ξεχωρίζει στις εμπορικές ενέργειες της Mitsubishi Motors τον Απρίλιο. Εναλλακτικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν εκπτώσεις στα μοντέλα της μάρκας.

Το άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα 0-100 μέσω της Alpha Bank ισχύει για όλα τα επιβατικά μοντέλα της Mitsubishi Motors. To πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Επιτόκιο: 0%

Μηνιαία δόση: το ελάχιστο 100€

Διάρκεια αποπληρωμής έως 60 μήνες για τα μοντέλα Space Star και ASX και έως 72 μήνες για το Eclipse Cross

Σε περίπτωση που δεν επιλεχθεί το άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ισχύει το παρακάτω ποσό έκπτωσης για τα εξής μοντέλα (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ):

Space Star 1.0lt:     500€

Space Star 1.2lt:     700€

ASX:                       700€

Eclipse Cross:         800€

Για το Mitsubishi ASX ισχύει: Προσθήκη αξεσουάρ στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Inform 1.6lt.: Πιο συγκεκριμένα προστίθεται ο παρακάτω εξοπλισμός στην έκδοση ASX Inform 1.6 χωρίς κόστος για τον πελάτη: αλουμινένια πεντάλ, διακοσμητικό αεραγωγών και καθρέφτες χρωμίου.

Για το Mitsubishi L200 ισχύει το πρόγραμμα ΑΠΟΣΥΡΣΗ Χ 2 με όφελος για τον πελάτη τη Διπλή Ολική απαλλαγή από το Φόρο Τελών Ταξινόμησης.

Πιο αναλυτικά αυτό σημαίνει ότι ο πελάτης έχει όφελος ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξει από 3.229€ για την έκδοση 2.4 ΜΤ 4WD INVITE  μέχρι και 4.788€  με ΦΠΑ για την έκδοση  2.4 AΤ 4WD INSTYLE PLUS.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...