PRISON BREAK

Σπάμε τα δεσμά της πόλης και δραπετεύουμε σε δρόμους ανοιχτούς, με απολαυστικά αυτοκίνητα φτιαγμένα για ταξίδια. Στο νέο τεύχος του GOCAR Magazine. Κατέβασέ το τώρα δωρεάν.

  • -
  • -

Ταξιδεύουμε στον… αφρό με το νέο Citroen C5 Aircross, απολαμβάνοντας την κορυφαία άνεση και τεχνολογία που προσφέρει. Οδηγούμε στην πρώτη του παγκόσμια -επί ελληνικού εδάφους παρακαλώ- το νέο άκρως εντυπωσιακό Range Rover Evoque και στρίβουμε με τις πόρτες την τεχνολογικά προηγμένη, αλλά πάντα οδηγοκεντρική BMW 320d.

Δοκιμάζουμε το αυτόματο diesel Ford Focus που προσφέρει εκτός από απολαυστική οδήγηση και περισσότερη άνεση, ενώ το SEAT Leon με τον κινητήρα 1.5 TSI μας δείχνει πως ένα μοντέλο βενζίνης μπορεί εκτός από ευχάριστο να είναι και οικονομικό, τόσο σε κατανάλωση, όσο και σε τιμή κτήσης. Το μικρό Renault Captur σπάει ταμία στην αγορά της Ευρώπης και οδηγώντας το καταλάβαμε γιατί.

Επίσης, το Honda HR-V με τον πολύστροφο κινητήρα βενζίνης 1.5 i-VTEC ανανέωσε τη σχέση του με το κοινό. Ο Γιάννης Λημναίος ταξίδεψε στη Γενεύη για να μας φέρει τα νεότερα από το στρατόπεδο της Mercedes-Benz, ενώ πέρασε και από μια ανάκριση τον Bruno Ancelin της Renault για να μάθει τις λεπτομέρειες που κρύβονται πίσω από το νέο Clio.

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχεις iPad ή από το Play Store αν έχεις Android tablet ή smartphone, και απόλαυσέ το όπου κι αν είσαι!

 

GOCAR MAGAZINE #64 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

FIRST DRIVE

Range Rover Evoque

TEST DRIVE

BMW 320d

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi EAT8

Ford Focus 1.5 EcoBlue auto

Honda HR-V 1.5 i-VTEC

Renault Captur 0.9 TCe

SEAT Leon 1.5 TSI Evo 130 PS

TREND CAR

BMW Z4

Bugatti La Voiture Noire

Ferrari F8 Tributo

Porsche Panamera GTS

FEATURES

Meet Mercedes

Renault: Bruno Ancelin

VIDEO THEME

Jaguar F-Type Rally

Mercedes-Benz Unimog

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...