Griezmann και Hazard ανταποδίδουν την αγάπη των φιλάθλων (video)

To σποτάκι της Hyundai με αφορμή τη χορηγία πέντε ποδοσφαιρικών συλλόγων

  • -
  • -

Την εξέχουσα θέση που κατέχουν οι φίλαθλοι στον κόσμο του ποδοσφαίρου καταδεικνύει η Hyundai μέσω ενός ευφάνταστου βίντεο με τίτλο “Matchday in Europe” (σ.σ. Μέρα Αγώνα στην Ευρώπη), το οποίο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της καμπάνιας της μάρκας “For the Fans” (σ.σ. “Για τους Φιλάθλους”)

Αναλυτικότερα, στην προσπάθειά της να υμνήσει τον ρόλο των φιλάθλων, η εδρεύουσα στη Σεούλ φίρμα αξιοποίησε τη χορηγική της συνεργασία με τις Τσέλσι, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρόμα, Χέρτα Βερολίνου και Λυών επιστρατεύοντας 18 από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές ανά την υφήλιο. Ο σκοπός όλων ήταν ένας: Να κάνουν τη ζωή των οπαδών ευκολότερη, ανταποδίδοντάς τους στο ελάχιστο την ευγνωμοσύνη τους για την πολύτιμη συνεισφορά των τελευταίων σε κάθε αγώνα.



Για τις ανάγκες, λοιπόν, του βίντεο οι Eden Hazard και Olivier Giroud παραδίδουν… σαν άλλοι ταχυδρόμοι τα εισιτήρια στους φιλάθλους, οι Edin Dzeko και Javier Pastore σε ρόλο μπαρίστας επιμελούνται τα ροφήματα τους, o Willian φροντίζει να τους μεταφέρει στο γήπεδο, οι Antoine Griezmann και Thomas Lemar τους βγάζουν μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες και ο Salomon Kalou «τσεκάρει» τα εισιτήριά τους.

Για την εξυπηρέτηση των φίλων της «στρογγυλής θεάς»… ιδρώνουν, επίσης, οι Memphis Depay, Bryan Cristante, Cengiz Under, Stefan Savic, Marvin Plattenhardt, Davie Selke, Nabil Fekir, Anthony Lopes, Tanguy Ndombele και Bertrand Traore.


«Προσωπικά, όταν βγαίνω στο γήπεδο παίζω για τους οπαδούς. Ως ποδοσφαιριστές, είμαστε τυχεροί που έχουμε (σ.σ. στο πλευρό μας) τους οπαδούς της Τσέλσι, καθώς ταξιδεύουν παντού και μας υποστηρίζουν θερμά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Eden Hazard.

Στρατηγικός συνεργάτης της FIFA και εταίρος της UEFA από το 1999 και το 2017 αντίστοιχα, το πανευρωπαϊκό πρόγραμμα της Hyundai αποσκοπεί στη διεύρυνση των σχέσεων με τους Ευρωπαίους φίλους του ποδοσφαίρου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...