Η Skoda στηρίζει τρεις κορυφαίους Έλληνες ποδηλάτες

Η τσεχική μάρκα παρουσιάζει τη “Skoda Team Greece 2019”

  • -
  • -

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της Skoda πως επεκτείνει τη χορηγία του δημοφιλούς ποδηλατικού Γύρου της Γαλλίας Tour de France μέχρι το 2023, η KOSMOCAR - Skoda προχωρά για πρώτη φορά στην παρουσίαση της “Skoda Team Greece 2019”, υποστηρίζοντας τρεις Έλληνες Αθλητές.

Πρόκειται για τον Γαρέφη Χρήστο (Παγκόσμιο Πρωταθλητή Τριάθλου στην ηλικιακή κατηγορία 60-64), τη δις Πρωταθλήτρια Τρίαθλου Μπουλμέτη Τζένη (ηλικιακή κατηγορία 30-34) και τον Παπαγγελή Νίκο, Πανελλήνιο Πρωταθλητή Ποδηλασίας πίστας και δρόμου para-cycling. Οι τρείς διακεκριμένοι αθλητές θα λάβουν μέρος σε δύο κορυφαίους  αγώνες τριάθλου στη χώρα: το IRONMAN®70.3®Greece, Costa Navarino και το Spetsathlon 2019.

Η KOSMOCAR-SKODA στηρίζει αυτούς τους δύο  σημαντικούς αγώνες ως Official Car Partner, με ένα πλήρη στόλο από τα τα επιτυχημένα SUV μοντέλα της: Το KAROQ, που κατέκτησε τον τίτλο «Αυτοκίνητο του 2019» για την Ελλάδα και το KODIAQ, το οποίο, την χρονιά που μας πέρασε, αναδείχθηκε πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του.


Το IRONMAN®70.3®Greece, Costa Navarino, ο πρώτος αγώνας Ironman που διοργανώνεται στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί στην Costa Navarino,  την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, ενώ το Spetsathlon 2019, θα πραγματοποιηθεί στις Σπέτσες, στις 10-11 Μαΐου 2019.



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...