Τελειώνει η απόσυρση

Μέχρι τις 20 Απριλίου θα μπορείτε να αποσύρετε ή να ανταλλάξετε το παλιό σας αυτοκίνητο με ένα ολοκαίνουργιο από την Peugeot

  • -
  • -

Τελευταία ευκαιρία για όσους θέλουν να αποσύρουν το αυτοκίνητό τους. Μέχρι 20 Απριλίου θα μπορούν όσοι έχουν στην κατοχή τους ένα παλιό αυτοκίνητο που τους ταλαιπωρεί και τους επιβαρύνει συνεχώς με απρόβλεπτα έξοδα, να το αποσύρουν ή να το ανταλλάξουν με ένα ολοκαίνουργιο από την Peugeot. Το πρόγραμμα αφορά όλα τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, όσο παλιά κι αν είναι, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται και περιλαμβάνει μοναδικά οφέλη και δυνατότητα απόκτησης οποιουδήποτε νέου μοντέλου της γαλλικής μάρκας σε χαμηλή τιμή.

Ειδικά για τα αυτοκίνητα μηδενικής αξίας, η Peugeot αναλαμβάνει να ολοκληρώσει τη διαδικασία της απόσυρσης, την οριστική διαγραφή του αυτοκινήτου και τη μεταφορά του οχήματος στα πιστοποιημένα Κέντρα Ανακύκλωσης, απαλλάσσοντας έτσι τους ιδιοκτήτες από κάθε ταλαιπωρία. Όσοι λοιπόν θέλουν να αντικαταστήσουν το παλιό τους αυτοκίνητο με ένα σύγχρονο, δεν έχουν παρά να εκμεταλλευτούν το Πρόγραμμα Απόσυρσης για να αποκτήσουν ένα από τα καινούργια και βραβευμένα μοντέλα Peugeot και SUV Peugeot στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της μάρκας. Η προσφορά ισχύει για όλα τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα!

 

Η συντήρηση ενός παλαιού αυτοκινήτου κοστίζει περισσότερο από όσο φαντάζεστε

Ένα αυτοκίνητο 15ετίας (ο μέσος όρος ηλικίας του στόλου στην Ελλάδα ξεπερνά τα 13 έτη) εκτός από επικίνδυνο, λόγω της απουσίας σύγχρονων συστημάτων ασφαλείας, είναι και κοστοβόρο προκειμένου να συντηρηθεί σωστά.

Ενδεικτικά, το κόστος συντήρησης για τα 5 πρώτα έτη ζωής ενός αυτοκινήτου υπολογίζεται σε 1.100 ευρώ, συνολικά. Μετά από αυτή την περίοδο, πολλά ανταλλακτικά συμπληρώνουν σταδιακά το όριο ζωής τους και δημιουργούν αυξημένη δαπάνη αντικατάστασής τους. Εξαρτήματα όπως αμορτισέρ, ελαστικά, σετ χρονισμού, συμπλέκτης, εξάτμιση, δίσκοι φρένων. Αργότερα ακολουθούν ακόμη πιο σημαντικά ανταλλακτικά, όπως σινεμπλόκ, ψαλίδια, ημιαξόνια, καταλύτης. Το κόστος για τη σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου και την αντικατάσταση όλων των αναγκαίων ανταλλακτικών ανέρχεται σε ένα πολύ μεγάλο κόστος, που μπορεί να ξεπεράσει τα 8.500 €.

Άρα η απόσυρση του παλιού αυτοκινήτου και η αντικατάστασή του με ένα νέο έχει πολλαπλά οφέλη: όχι μόνο για το περιβάλλον (μειωμένοι ρύποι) αλλά και για τον ιδιοκτήτη του (χαμηλότερη κατανάλωση, χαμηλότερα πάγια έξοδα, υψηλή ενεργητική και παθητική ασφάλεια).


Μάθετε περισσότερα στο επίσημο δίκτυο της Peugeot
 

Γνωρίστε τη γκάμα των καινούργιων μοντέλων της Peugeot


Peugeot 108

Το στιλάτο αυτοκίνητο πόλης συνδυάζει την ευελιξία με τις δυνατότητες εξατομίκευσης. Διαθέσιμο ως 3θυρο & 5θυρο, με ανοιγόμενη οροφή και αυτόματο κιβώτιο.



Peugeot 208

Το best seller της Peugeot ξεχωρίζει για το σχεδιασμό, την τεχνολογία, την οδηγική απόλαυση και τους βραβευμένους κινητήρες, ειδικά στην έκδοση GT Line.


Peugeot 308

Σε 5θυρο hatch ή station wagon, GT ή GTi, το 308 τα έχει όλα σε μεγάλες δόσεις: design, τεχνολογία και οδηγική εμπειρία.


Peugeot 508

Η premium μπερλίνα θέτει νέα δεδομένα στην μεσαία κατηγορία. Με εντυπωσιακή σχεδίαση, πολυτελές εσωτερικό, ενεργητική ανάρτηση, σπορ οδική συμπεριφορά, ισχυρούς κινητήρες και υπερπλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, όπως το πρωτοποριακό σύστημα Night Vision.

Peugeot Rifter

Η κορυφαία ευρυχωρία και πρακτικότητα συνδυάζονται με μοντέρνα σχεδίαση, προηγμένη τεχνολογία και δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου χάρη στο σύστημα Advanced Grip Control.


Peugeot 2008

Το εισιτήριο για την περιπέτεια έρχεται από ένα SUV με compact εξωτερικές διαστάσεις, που είναι όμως «γενναιόδωρο» σε χώρους και δυνατότητες.


Peugeot 3008

Σχεδίαση, ψηφιακό ταμπλό i-Cockpit, κορυφαίος εξοπλισμός άνεσης – ασφάλειας και μοναδική εμπειρία οδήγησης. Όλα τα παραπάνω σε ένα premium SUV.


Peugeot 5008

Κομψότητα, πολυτέλεια και χώροι για έως 7 επιβάτες σε ένα SUV που μπορεί να φθάσει παντού.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...