H SUZUKI χορηγός των 2010 MTV EMAs

Τον Νοέμβριο στην Ισπανία

  • -
  • -

Το διεθνές δίκτυο του MTV (MTVNI) ανακοίνωσε ότι η SUZUKI θα είναι ο μεγάλος χορηγός των 2010 MTV EMAs, που θα πραγματοποιηθούν στη Μαδρίτη την Κυριακή 7 Νοεμβρίου. Η λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του MTV από το αθλητικό κέντρο Caja Magica. Η συνεργασία του MTV σε επίπεδο χορηγίας με τη Suzuki, που αποτελεί τη 10η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο, επιβεβαιώνει με έναν ακόμα τρόπο ότι τα MTV EMAs αποτελούν ένα από τα πιο σπουδαία μουσικά γεγονότα της χρονιάς.

Ο Minuro Amano, Πρόεδρος της Suzuki International Europe GmbH δήλωσε «Τα MTV EMAs συνάδουν απόλυτα με τη φιλοσοφία της Suzuki, τον τρόπο που σκεφτόμαστε όλοι εμείς και επικεντρώνεται σε μία λέξη «excitement», που είναι και το βασικό brand value της εταιρείας. Ο Antonio Canto, Αντιπρόεδρος Ευρώπης του διεθνούς δικτύου MTV, σχολίασε σχετικά: «Στο πλευρό της Suzuki βρήκαμε έναν ισχυρό συνεργάτη. Μέσω των φετινών MTV EMAs και της σχέσης που έχει αναπτυχθεί με το ευρωπαϊκό νεανικό κοινό, σε συνάρτηση με την αξιοπιστία και την απήχηση της Suzuki, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να δεθεί αποτελεσματικά με τους νέους της Ευρώπης».

Τα 2009 MTV EMAs πραγματοποιήθηκαν στο Βερολίνο με οικοδεσπότη την τραγουδίστρια Katy Perry, όπου το βραβείο Best Greek Act απέσπασε η Έλενα Παπαρίζου. Από την έναρξή τους το 1994 έως σήμερα, τα EMAs έχουν καθιερωθεί ως μία από τις πιο εντυπωσιακές τελετές μουσικών βραβείων στον κόσμο. Οι εικόνες  που παρέχονται μέσω των πολλαπλών πλατφόρμων μέσων (multi-platform) σε συνδυασμό με τις εκθαμβωτικές ερμηνείες από τα πιο γνωστά αστέρια, προσφέρουν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα!

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...