Mitsubishi: Παράγετε μόνοι σας ηλεκτρική ενέργεια για το αυτοκίνητό σας

Μπορείτε, ακόμη, να μεταφέρετε ενέργεια από το αυτοκίνητο στο σπίτι σας

  • -
  • -

Παράλληλα με την παρουσίαση του ανανεωμένου ASX, καθώς και του πρωτότυπου plug-in υβριδικού SUV, Engelberg Tourer,η Μitsubishi Motors, κατά τη Διεθνή Έκθεση της Γενεύης έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα νέο ενεργειακό οικοσύστημα, το DENDO DRIVE HOUSE (DDH).

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ENGELBERG TOURER ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


Το DDH επιτρέπει στους οδηγούς να συγκεντρώνουν ηλεκτρική ενέργεια, μέσω ηλιακών συλλεκτών και στη συνέχεια να την αποθηκεύουν, μέσω οικιακών συσσωρευτών. Στο τελευταίο στάδιο η ηλεκτρική ενέργεια μοιράζεται αυτόματα μεταξύ αυτοκινήτου και σπιτιού. Το νέο οικιακό σύστημα βασίζεται στην τεχνολογία V2H (αμφίδρομη τροφοδοσία ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ μπαταριών EV/PHEV και σπιτιού), η οποία, σύμφωνα με τα σχέδια της μάρκας, θα διατεθεί στις αγορές της Ευρώπης και της Ιαπωνίας από το 2019.

TO ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ MITSUBISHI ASX

Παράλληλα, υπάρχει μία υπηρεσία στα καταστήματα εμπόρων της MMC –σε ορισμένες χώρες και περιοχές- που ενσωματώνει την πώληση, την εγκατάσταση και τη συντήρηση των εξαρτημάτων. Το DDH παρέχει οφέλη στον πελάτη όπως οικονομία στο κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος και την παροχή μιας πηγής ενέργειας έκτακτης ανάγκης.

Τα κύρια οφέλη του DDH 

Οικονομικά: Μείωση κόστους καυσίμου μέσω της χρήσης φωτοβολταϊκών για την παραγωγή ενέργειας με σκοπό τη φόρτιση του EV/PHEV και οικιακών συσσωρευτών. Το βράδυ, επίσης, μπορεί να μειωθεί το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας, μέσω ενός αμφίδρομου φορτιστή για την παροχή ρεύματος από το EV/PHEV στο σπίτι.

Περιβαλλοντικά: Ο οδηγός μπορεί να βάλει το δικό του λιθαράκι στη δημιουργία μιας κοινωνίας με χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στα φωτοβολταϊκά που παράγουν ηλεκτρισμό.

Το σύστημα DDH αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της MMC για εξηλεκτρισμό των οχημάτων της, αναβαθμίζοντας την καθημερινότητα των ανθρώπων.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...