To νέο 9θέσιο premium van της Peugeot

Η οικογένεια Traveller διευρύνει τη γκάμα της με ένα ιδιαίτερα κομψό και πολυτελές μέλος

  • -
  • -

Ένα νέο μέλος καλωσορίζει η οικογένεια των επαγγελματικών/επιβατικών βαν της Peugeot, Traveller, στην πλούσια γκάμα της. Ο λόγος για τη 9θεσια premium έκδοση Lux η οποία προστίθεται στην κατηγορία των 9θέσιων VIP Transfer.

Ανταποκρινόμενο στα υψηλότερα στάνταρ, το Peugeot Lux ξεχωρίζει για την πληθώρα καινοτομιών και υπηρεσιών, όπως είναι δεξιά πλευρική πόρτα που ανοίγει με ηλεκτρικό τρόπο,η  εργοστασιακή δερμάτινη επένδυση καθισμάτων (TEP) και οι ζάντες ελαφρού κράματος 17’’ (Phoenix). Παράλληλα, διαθέτει WiFi on board και εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης με οθόνη αφής 7’’, ραδιόφωνο με λειτουργία Mirror Link, MP3, Bluetooth, θύρα USB και χειριστήρια στο τιμόνι προσφέροντας υψηλής ποιότητας συνδεσιμότητα και τεχνολογία στους επιβάτες.

Το νέο πολυτελές van της Peugeot φέρει ένα κινητήρα πετρελαίου 2.0 lt BlueHDi 180 ίππων και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, προδιαγραφών Euro 6.2, με τις εκπομπές CO2 να περιορίζονται σε μόλις 147 g/km. Η έκδοση Lux διατίθεται σε μήκος με μακρύ μεταξόνιο (L3) που εξασφαλίζει μεγαλύτερη άνεση στους πίσω επιβάτες και γενναιόδωρο χώρο αποσκευών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...