Έβρισε ποδηλάτες και αποδείχτηκαν… αστυνομικοί (vid)

Το συγκεκριμένο περιστατικό έχει διχάσει την κοινή γνώμη της Αυστραλίας

  • -
  • -

Σε άσχημους μπελάδες έμπλεξε, ο Thomas Harris, ένας οδηγός από την Αυστραλία, όταν έβρισε ποδηλάτες, επειδή αυτοί κυκλοφορούσαν στον δρόμο και όχι στον παράλληλο ποδηλατόδρομο.

Εμφανώς εκνευρισμένος, προχώρησε μια λεκτική επίθεση κατά των δύο αντρών: «Για ποιο λόγο σπαταλάμε τα χρήματά μας, εφόσον δεν τους χρησιμοποιείται (σ.σ. τους ποδηλατόδρομους);, «Γ*%# ηλίθιοι»! Χρησιμοποιήστε τον ποδηλατόδρομο!».

Για κακή του τύχη, ωστόσο, οι ποδηλάτες αποδείχτηκε πως ήταν αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας, μ’ αποτέλεσμα να βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Το εν λόγω περιστατικό καταγράφηκε από τον ίδιο τον οδηχό σε βίντεο, το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου διχάζοντας την κοινή γνώμη. Αυτό διότι, πολλοί  αποδοκιμάζουν τη συμπεριφορά του  ενώ κάποιοι άλλοι έχουν σταθεί στο πλευρό του, συγκεντρώνοντας μάλιστα χρήματα προκειμένου να καλυφθούν τα δικαστικά του έξοδα.

«Στον 28χρονο Thomas Harris αποδόθηκαν κατηγορίες, μόνο και μόνο, επειδή εξέφρασε την ανησυχία του για τη δημόσια ασφάλεια στηλιτεύοντας την τακτική των ποδηλατών να χρησιμοποιούν τους δρόμους, την ίδια ώρα που υπάρχουν ποδηλατοδρομοι», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της σελίδας “GoFundMe”, η οποία διενεργεί την εκστρατεία για τη συγκέντρωση των χρημάτων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...