Agrothessaly 2019: "Παρούσα" με το D-Max η Isuzu

To pick up θα παρουσιαστεί σε εκδόσεις μονής καμπίνας, αλλά και τετράθυρες

  • -
  • -

Δυναμική παρουσία στην 12η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία “Agrothessaly” (28 Φεβρουαρίου – 3 Μαρτίου), θα έχει η Isuzu, μέσω της συμμετοχής του επίσημου εισαγωγέα «Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ», και του επίσημου αντιπροσώπου για τον νομό Λάρισας, την εταιρεία «Ευαγγέλου ΑΕ».

Σε πόλο έλξης για το κοινό αναμένεται να μετατραπεί το D-Max, που θα παρουσιαστεί στις εκδόσεις μονής καμπίνας, που εξυπηρετούν τις αμιγώς αγροτικές εργασίας, αλλά και στις τετράθυρες που «παντρεύουν» τη δουλειά με την ψυχαγωγία.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ISUZU D-MAX ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Το pick up της ιαπωνικής μάρκας, φέρει έναν πλήρως επανασχεδιασμένο κινητήρα, συμβατό με τις προδιαγραφές Euro6b, χωρίς τη χρήση adBlue (ουρίας), ο οποίος προσφέρει υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Στο πλαίσιο της έκθεσης, απαρατήρητη, επίσης, δεν θα περάσει η ποικιλία τεχνολογικών χαρακτηριστικών του D-Max, στην οποία συγκαταλέγονται η είσοδος και η εκκίνηση χωρίς κλειδί, το σύστημα πλοήγησης, καθώς και το ηχοσύστημα 8 ηχείων.

Αυτή την περίοδο, η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, προσφέρει έκπτωση ως 3.500€ (ανάλογα με την έκδοση), και επιπλέον μπόνους για την αγορά αξεσουάρ στους επισκέπτες της έκθεσης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...