Άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης για το Fiat 500X

Η προσφορά επιλογής του αυτόματου κιβωτίου χωρίς επιπλέον χρέωση εξακολουθεί να ισχύει

  • -
  • -

Διαθέσιμο με άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης θα είναι μέχρι το τέλος Μαρτίου το νέο Fiat 500X, το οποίο φέρει τόσο τους νέους κινητήρες Turbo Firefly όσο και το πλήρες πακέτο προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης.

Το άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, που αφορά το Fiat 500X και προσφέρεται μέσω της FCA Bank (με τιμές που ξεκινούν από τις 16.900 ευρώ), δεν αναιρεί την ισχύουσα προσφορά της επιλογής του αυτόματου κιβωτίου χωρίς επιπλέον χρέωση.

Φιλοσοφικός πυρήνας του SUV της ιταλικής μάρκας είναι η ασφάλεια, η άνεση και η συνδεσιμότητα, στα οποία - μεταξύ άλλων – συμβάλλουν το εξελιγμένο σύστημα πολυμέσων U Connect με την οθόνη HD και συμβατότητα με Apple CarPlay και Android AutoTM, καθώς βεβαίως και τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης (ADAS).

Ειδικότερα, αναφορικά με τα συστήματα ADAS, όλες οι εκδόσεις του νέου 500X διαθέτουν στον βασικό εξοπλισμό τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης Traffic Sign Recognition, Speed Advisor και Lane Assist, ενώ η έκδοση Cross εφοδιάζεται επιπλέον με τα συστήματα Safety Distance Manager, αυτόματη λειτουργία της μεγάλης σκάλας των φώτων, Blind Spot Alert και Autonomous Emergency Brake.

Η ελάχιστη προκαταβολή στα πλαίσια του άτοκου προγράμματος είναι 35%, ενώ η μέγιστη διάρκεια εξόφλησης είναι 48 μήνες.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...