Αυτοκίνητο-«χάρος»: Μεθυσμένος οδηγός διένυσε 15km ανάποδα στην Αθηνών-Λαμίας!

Χαρακτηριστικό της κατάστασής του το γεγονός πως πήγαινε ανάποδα στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας

  • -
  • -

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν πολλοί οδηγοί που ταξίδευαν στην Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας, νωρίς το βράδυ της Πέμπτης (14/2) στο ύψος των Καμένων Βούρλων.

Αυτό διότι, ένα αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες εισήλθε στο ρεύμα προς Αθήνα και διένυσε 15 km, όχι, όμως, προκειμένου να κατευθυνθεί προς την πρωτεύουσα, αλλά τη Λαμία.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, η συγκεκριμένη αψυχολόγητη κίνηση του οδηγού, προκάλεσε τόσο την έκπληξη όσο και τον τρόμο των υπόλοιπων, οι οποίοι, βρισκόμενοι σε κατάσταση σοκ, έπαιρναν τηλέφωνο το «100», το οποίο έστειλε αμέσως δυνάμεις του Β' ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων για να τον εντοπίσουν.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, η εγκληματική δράση του οδηγού λίγο έλειψε να αποδειχθεί θανατηφόρα, καθώς δεν ήταν λίγοι όσοι απέφυγαν τη μετωπική με το αυτοκίνητο-«χάρο» την τελευταία στιγμή.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Προτού σημειωθεί κάποιο ατύχημα, το αυτοκίνητο εν τέλει ακινητοποιήθηκε, με τον 67χρονο Λαμιώτη οδηγό να αποδεικνύεται πως ήταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Λεπτομέρειες για την ποσότητα του αλκόολ που κατανάλωσε δεν δίνονται. Παρ’ όλα αυτά, κρίνοντας από το γεγονός πως κρατούσε το όχημά του δεξιά (πήγαινε ανάποδα στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας) διαπιστώνεται πως οδηγούσε με μειωμένα αντανακλαστικά, καθώς και εξασθενημένη κριτική ικανότητα.

 

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...