Άτοκη χρηματοδότηση για όλα τα μοντέλα της Mitsubishi

Ή εναλλακτικά έκπτωση, ανάλογα με το επιβατικό που θα επιλέξουν. Η προσφορά ισχύει έως τα τέλη Μαρτίου

  • -
  • -

Τη δυνατότητα ν’ αποκτήσουν ένα νέο Mitsubishi απολαμβάνοντας τα οφέλη του άτοκου χρηματοδοτικού προγράμματος, μέσω της τράπεζας Alpha Bank, προσφέρει η εισαγωγική εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. στους οδηγούς.

Ο λόγος για το «Άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα 0-100», το οποίο περιλαμβάνει 0% επιτόκιο, με την ελάχιστη μηνιαία δόση να ανέρχεται σε 100€. Αν επιλεχθεί το Space Star ή το ASX η αποπληρωμή μπορεί να έχει διάρκεια έως 60 μήνες, ενώ για το Eclipse Cross έως 72.

Σε περίπτωση, ωστόσο, που δεν επιλεχθεί το άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, υπάρχει άλλο όφελος. Για τo Space Star 1.0 lt και το Space Star 1.2 lt έκπτωση 500€ και 700€ αντίστοιχα, για το ASX επίσης 700€, ενώ για το Eclipse Cross η έκπτωση φθάνει τα 800€.

Όσον αφορά τους ενδιαφερόμενους για το pick up L200, αυτοί θα διευκολυνθούν με ολική απαλλαγή από το Φόρο Τελών Ταξινόμησης, με όφελος μέχρι 4.000€, ανάλογα με την έκδοση.

Η προωθητική ενέργεια ισχύει για όλα τα μοντέλα της Mitshubishi Motors που θα τιμολογηθούν κατά τους μήνες Φεβρουάριος – Μάρτιος 2019.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ VIDEO ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ MITSUBISHI ECLIPSE CROSS 1.5 TURBO

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...