Το ένα λάθος μετά το άλλο (video)

Η αδυναμία ενός οδηγού να εκτιμήσει σωστά τις οδικές συνθήκες, οδήγησαν σε μια - όπως φάνηκε τελικά - αναπόφευκτη σύγκρουση

  • -
  • -

Η οδήγηση σε ολισθηρό οδόστρωμα επιτάσσει μια συγκεκριμένη οδηγική συμπεριφορά. Όποιος κάθεται πίσω από το τιμόνι οφείλει να μην αναπτύσσει υψηλή ταχύτητα, να κρατάει μεγάλη απόσταση από τα υπόλοιπα οχήματα και να εξετάζει εξονυχιστικά πότε πρέπει να αλλάξει πορεία.

Οι συγκεκριμένες ενέργειες, όπως φαίνεται στο βίντεο, ήταν παντελώς άγνωστες για τον οδηγό ενός pick up στο Κολοράντο, ο οποίος πραγματοποίησε ένα ντόμινο λαθών.

Κινούμενος στην κεντρική λωρίδα, επιχείρησε να στρίψει αριστερά. Παρ’ όλα αυτά δεν εκτίμησε σωστά τις αποστάσεις με τα οχήματα που κινούνταν στην αντίθετη λωρίδα, ενώ στη βιασύνη του ανέπτυξε και υψηλή ταχύτητα. Αν προστεθεί σ’ αυτό και η ολισθηρότητα του οδοστρώματος από τον πάγο, το ατύχημα προβάλλει αναπόφευκτο.

Όπερ και εγένετο. Η εσφαλμένη εκτίμηση των συνθηκών από τον οδηγό του pick up κατέστησε μοιραία τη σύγκρουσή του με ένα KIA, με το τελευταίο να αποκομίζει μια μεγάλη ζημιά.

Ευτυχώς, δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...