Οι επόμενες εκδόσεις του Renault Clio

Ξεχωρίζει η υβριδική παραλλαγή που αναμένεται να λανσαριστεί το 2020

  • -
  • -

Η Renault έχει μεγάλα σχέδια για την πέμπτη γενιά του best seller μοντέλου της. Το νέο Clio θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο στρατηγικό πλάνο «Drive the Future 2017-2022». Μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες στο χώρο της ηλεκτροκίνησης, η Renault θα επενδύσει και στην υβριδική τεχνολογία.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ RENAULT CLIO

Το Clio θα γίνει το 2020 το πρώτο Renault που θα φέρει το υβριδικό σύστημα E-Tech, το οποίο θα αναλάβει να περιορίσει κατανάλωση και ρύπους. Αργότερα βέβαια θα κυκλοφορήσει και αμιγώς ηλεκτρικό Clio, καθώς αρκετοί ανταγωνιστές του (όπως το Peugeot 208 και το Opel Corsa) θα έχουν πράξει το ίδιο. Στον εξοπλισμό του Clio θα περιλαμβάνεται και τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης, ένα σημαντικό ατού για ένα μοντέλο που κινείται κυρίως εντός πόλης.

Σπορ και πολυτελής έκδοση

Παρατηρώντας την εμπορική επιτυχία εκδόσεων όπως τα Fiesta ST-Line, η Renault αποφάσισε να λανσάρει το Clio R.S. Line, με δυναμικό στιλ τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό, που θα αντικαταστήσει σταδιακά τα GT-Line. Παράλληλα, θα κυκλοφορήσει και το Clio Initiale Paris, η πιο premium εκδοχή του γαλλικού σουπερμίνι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...