Το εσωτερικό του νέου Renault Clio (vid)

Πρεμιέρα στη Γενεύη τον Μάρτιο, στην Ελλάδα το φθινόπωρο

  • -
  • -

Από το σαλόνι των επιβατών άρχισε η σταδιακή αποκάλυψη της πέμπτης γενιάς του Clio. Το best seller της Renault βάζει και πάλι ως στόχο την κορυφή των σουπερμίνι, εκεί όπου ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα σκληρός. Το νέο Clio θα κάνει πρεμιέρα για το κοινό στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης (5-17 Μαρτίου), ενώ στην Ελλάδα η διάθεσή του θα αρχίσει το φθινόπωρο.

Η Renault αναβαθμίζει σημαντικά το εσωτερικό του Clio, τόσο όσον αφορά την επιλογή των υλικών όσο και τη σχεδίαση. Κύριο χαρακτηριστικό το «Smart Cockpit», το οποίο αποτελείται από την οθόνη τύπου tablet 9,3 ιντσών (με ελαφρά κλίση προς τον οδηγό) και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων (7 έως 10 ιντσών, ανάλογα με την έκδοση).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ RENAULT TWINGO 

Κάτω από την οθόνη του συστήματος πολυμέσων υπάρχουν διακόπτες αεροπορικού τύπου για διάφορες λειτουργίες και περιστροφικοί για το χειρισμό του κλιματισμού. Έχουν επιλεγεί ποιοτικά υλικά, μαλακές επενδύσεις στο ταμπλό, το εσωτερικό των θυρών και την κεντρική κονσόλα, ενώ το ηλεκτρικό χειρόφρενο απελευθερώνει χώρο ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα.

«Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου έχει συντελεστεί μία πραγματική επανάσταση, με σημαντική βελτίωση στην απτή ποιότητα και περισσότερη τεχνολογία. Είναι το καλύτερο Clio που έχει κατασκευαστεί ποτέ», σχολίασε ο Αντιπρόεδρος Σχεδίασης της Renault, Laurens van den Acker.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...