Μάντεψε σε ποια Lamborghini ανήκει αυτό το εσωτερικό!

Διαθέτει joysticks και όμως η τελική του ταχύτητα δεν ξεπερνά τα…40 km/h

  • -
  • -

Πάγια πολιτική της Lamborghini είναι η κατασκευή αυτοκινήτων που πέρα από το να προσφέρουν «εξωπραγματικές» επιδόσεις, σαγηνεύουν και λόγω της ευρηματικής διακόσμησης του εσωτερικού τους.

Βέβαια, όπως φαίνεται, ο μαγευτικός διάκοσμος δεν μονοπωλείται από τα supercars της φίρμας, αλλά παρατηρείται και σ’ άλλα οχήματα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα… τρακτέρ της. Και πως να συνέβαινε το αντίθετο, όταν παρθενικός τομέας δραστηριοποίησης της πολυτελούς μάρκας ήταν η παραγωγή τρακτέρ;

Ένα (σ.σ. τρακτέρ) εξ αυτών που συναρπάζει είναι και το νέο Spark 130 VRT, που παρουσιάστηκε από τη Lamborghini Trattori στην διεθνή έκθεση ΕΙΜΑ 2018, και το οποίο εμφυσά στον εκάστοτε οδηγό την αίσθηση πως βρίσκεται στο εσωτερικό ενός… διαστημόπλοιου. Αυτό τουλάχιστον μαρτυρά το στιλάτο εσωτερικό design του με τις πλούσιες γκρίζες και λευκές του αποχρώσεις και η πληθώρα εκλεπτυσμένων αξεσουάρ, όπως joystick και GPS!

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗ LAMBORGHINI ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ;

Η καμπίνα διατίθεται και με πνευματική ανάρτηση και είναι πλήρως προσαρμόσιμη στις απαιτήσεις του χειριστή, αφού μπορεί να κατασκευαστεί κατά παραγγελία, λόγω και των πολυάριθμων άλλων αξεσουάρ που διατίθενται μόνο σε ελκυστήρες υψηλότερης κατηγορίας.
Οι ενδιαφερόμενοι για το... αγροτικό κομψοτέχνημα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας θα εκτιμήσουν στο καλλίμορφο μοντέλο το κιβώτιο ταχυτήτων συνεχούς μεταβαλλόμενης μετάδοσης Powershift . Όπως είναι προφανές, η φύση του νέου Spark 130 VRT είναι ασύμβατη με τις υψηλές επιδόσεις που υπόσχονται τα supercars της Lamborghini, με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 40 km/h –σε χαμηλές στροφές κινητήρα.

Σημειωτέον, το φουτουριστικό τρακτέρ της “Lambo” φέρει έναν 4-κύλινδρο κινητήρα Farmotion, εξοπλισμένο με turbo και intercooler, ενώ διαθέτει και το γνωστό σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού Common Rail 2000 bar.
Το Spark 130 VRT είναι διαθέσιμο από την εταιρία “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε., η οποία διαθέτει από το 1976 στην ελληνική αγορά τα ιταλικά τρακτέρ Lamborghini. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.demeter.gr.

Τι λέτε, λοιπόν; Μπορεί να συνδυαστεί η πολυτέλεια με τη… λάσπη;



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...