Η απλησίαστη τιμή της μοναδικής διαθέσιμης Bugatti Divo! (vid)

Με τα λεφτά που καλείστε να δώσετε μπορείτε, επίσης, ν’ αποκτήσετε 3-4 Veyron

  • -
  • -

Η παρουσίαση της Bugatti Divo στο πλαίσιο του Pebble Beach Concours d'Elegance που διεξήχθη στο Λος Αντζελές άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ δεν ήταν λίγοι όσοι θέλησαν να την εντάξουν στο γκαράζ τους.

Βέβαια, η απόκτηση του επιβλητικού αυτοκινήτου της γαλλικής μάρκας αποδείχθηκε πως αποτέλεσε… υπόθεση για λίγους, μιας και η τιμή εκκίνησής του ανερχόταν στα 5 εκ. ευρώ, χωρίς τους φόρους. Καθοριστικό ρόλο στην εκτόξευση της τιμής της σε απλησίαστα επίπεδα, φυσικά, έπαιξε το γεγονός πως την γραμμή παραγωγής θα περάσουν μόλις 40 αυτοκίνητα, τα οποία έγιναν αμέσως… sold out. Αν, ωστόσο, επιθυμείτε να αποκτήσετε μία Divo, υπάρχει η λύση.

Διότι, όπως καταδεικνύει μια γρήγορη αναζήτηση στο γερμανικό site ‘Mobile’, υπάρχει ένας έμπορος, που πριν καλά-καλά παραλάβει το supercar, το βγάζει προς πώληση. Βέβαια, για να κάνετε τη συγκεκριμένη Bugatti Divo δική σας πρέπει να ξεχάσετε την αρχική τιμή (5 εκ. ευρώ). O λόγος έγκειται στο γεγονός πως η μεγάλη ζήτηση εκτοξεύει την τιμή του –με τους φόρους- στα 7.913.500 ευρώ, ένα ποσό τριπλάσιο απ’ αυτό που θα δίνατε για τη Chiron και τετραπλάσιο απ’ ό,τι κοστίζει η Veyron.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ BUGATTI DIVO ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...