Ο άνθρωπος που θα διοικεί την Cupra

Ο Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Seat , Wayne Griffiths, αναλαμβάνει τη θέση του CEO της CUPRA

  • -
  • -

Σε δικά της μονοπάτια βαδίζει από το Φεβρουάριο του 2018 η σπορ μάρκα της Seat, Cupra, η οποία έχει αποκτήσει το δικό της καθεστώς αυτονομίας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της ισπανικής μάρκας, Wayne Griffiths, αναλαμβάνει επίσης και τα καθήκοντα του Διευθύνοντος  Συμβούλου της CUPRA, έχοντας ως στόχο παροχή στο κοινό αυτοκινήτων που υπόσχονται υψηλές επιδόσεις.

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ CUPRA ATECA ΤΩΝ 300 ΙΠΠΩΝ

Εδραιώνοντας την οργανωτική της δομή τα άλλα τέσσερα μέλη του του Διοικητικού Συμβουλίου της CUPRA είναι ο SEAT Vice-president Finance, Holger Kintscher, ο  SEAT Vice-president R&D, Dr. Matthias Rabe, ο SEAT Vice-president Legal Services and Good Governance, Luis Comas και ο SEAT Vice-president Sales and Marketing, Wayne Griffiths. Τα παραπάνω μέλη θα βρίσκονται υπό την καθοδήγηση του Προέδρου της SEAT, Luca de Meo.

Οι πωλήσεις της Cupra το 2018 σημείωσαν αύξηση κατά 40%, φτάνοντας στα 14.400 οχήματα, με τον Wayne Griffiths να αναφέρει πως «τα αποτελέσματα αυτά είναι σαφής ένδειξη της δημοτικότητας της μάρκας στην αγορά. Στόχος μας είναι να διπλασιάσουμε τις πωλήσεις μας τα επόμενα τρία έως πέντε χρόνια».

Πρώτο μοντέλο που παρουσίασε η Cupra είναι το Ateca, το οποίο, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της μάρκας, εκφράζει άψογα τις αξίες της Cupra. Σύντομα αναμένεται να επεκτείνει περαιτέρω τη γκάμα προϊόντων της μέσω νέων μοντέλων που θα φέρουν το σήμα της Cupra.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...