Η πιο ακριβή Mustang όλων των εποχών

Αν ενδιαφερόσασταν για τη συγκεκριμένη σπάνια Shelby GT500 Super Snake του 1967, μόλις χάσατε την ευκαιρία να την αποκτήσετε

  • -
  • -
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το να προσδιορίσει κανείς τα γούστα των motorheads ανά τον κόσμο σίγουρα δεν αποτελεί μια απλή υπόθεση. Διότι, όταν το επιτρέπει το… πορτοφόλι, τα ποσά που μπορεί να δαπανηθούν για την απόκτηση ενός αυτοκινήτου ξεπερνάνε τη φαντασία.

Αυτό ακριβώς συνέβη με μια helby GT500 Super Snake του 1967 η οποία, κατά τη διάρκεια δημοπρασίας που πραγματοποιήθηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ, βρήκε νέο κάτοχο έναντι 2,2 εκατ. δολαρίων (περίπου 1.930.000 ευρώ), κάτι που την κατέστησε την ακριβότερη όλων των εποχών .

Το συγκεκριμένο ποσό, μάλιστα, υπερκέρασε κατά πολύ τις εκτιμήσεις των διοργανωτών της δημοπρασίας. Ο λόγος για τους ιθύνοντες της Mecum Auctions, οι προβλέψεις των οποίων δεν ξεπερνούσαν το 1.050.000 ευρώ. Τα σκήπτρα μέχρι πρότινος «κρατούσε» μια Mustang που είχε πουληθεί έναντι 1.140.000 ευρώ.

Αναφορικά με τα χαρακτηριστικά της άνωθεν Shelby GT500 Super Snake, αυτή τροφοδοτείται από τον V8 κινητήρα της GT40 αποδίδοντας 527 ίππους, με την τελική της ταχύτητα ν’ αγγίζει τα 274 km/h.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...