Νέα διαφημιστική καμπάνια της Opel για τα 120 χρόνια στην παραγωγή αυτοκινήτων

Born in Germany. Made for us all: Το όνομα της νέας καμπάνιας της Opel που συνοψίζει τις διαχρονικές αξίες της

  • -
  • -

Τη συμπλήρωση 120 χρόνων στην παραγωγή αυτοκινήτων γιορτάζει η Opel το 2019, μια μακρά πορεία η οποία χαρακτηρίστηκε –μεταξύ άλλων- από την «κυοφορία» ποικίλων καινοτόμων ιδεών.

Με το τρέχον έτος να αποτελεί ορόσημο για τη γερμανική φίρμα, αυτή προχωρά σε μια νέα διαφημιστική καμπάνια 3600  : “Opel. Born in Germany. Made for us all”. Στην Ελλάδα, η συγκεκριμένη καμπάνια εγκαινιάστηκε στις 5 Ιανουαρίου και προωθείται μέσω τηλεόρασης, εντύπων και social media.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ OPEL ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

Διαχρονικές αξίες της φίρμας αποτελούσαν οι προσιτές τιμές, η γερμανική τεχνολογία, το ευρηματικό design, οι πρακτικές τεχνολογίες, αλλά και τα συστήματα που προσφέρουν απόλαυση και ξεκούραση.

Ευρωπαϊκές ιδέες και Γερμανική Μηχανολογία

Στις νέες διαφημίσεις της φίρμας, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως οι διοικούντες της ευχαριστούν τους ευρωπαϊκούς δρόμους για τις ανωμαλίες τους, καταδεικνύοντας τις τελευταίες ως τον κατεξοχήν λόγο που τους οδήγησαν στις καινοτομίες και στην παραγωγή ξεχωριστών αυτοκινήτων. Η εταιρεία έχει αντιμετωπίσει αυτές τις προκλήσεις με τους προβολείς IntelliLux LED matrix του Astra και του Insignia, συστήματα πλοήγησης και infotainment συμβατά με Apple CarPlay και Android Auto, εργονομικά καθίσματα πιστοποιημένα από το AGR και το πολύ ελαφρύ σύστημα διεύθυνσης με λειτουργία City-mode.

Ειδικές εκδόσεις “120 Years

Οι  επετειακοί εορτασμοί συμπληρώνονται από εκδόσεις μοντέλων “120 Years” . Αυτές οι ειδικές εκδόσεις των Opel Corsa, Astra, Insignia και των SUV Crossland X, Mokka X και Grandland X, προσφέρουν πλούσιο εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, ιδιαίτερα στιλιστικά χαρακτηριστικά και συστήματα άνεσης. Τα αυτοκίνητα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καμπάνια στην τηλεόραση και το διαδίκτυο και συνοδεύονται από οικονομικές προσφορές και προτάσεις χρηματοδότησης. Στη Γερμανία, οι διαφημίσεις θα δίνουν επίσης το «παρών» στους εγχώριους αγώνες της Bundesliga των εταίρων της Opel Borussia Dortmund 09 και 1. FSV Mainz 05.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...