5 Renault Clio προσφέρθηκαν στους πυροπαθείς

Παραδόθηκαν από την TEOREN MOTORS τα πέντε Clio που κέρδισαν μέσα από κλήρωση ισάριθμοι πληγέντες από τις πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής

  • -
  • -

Δίπλα στους ανθρώπους που το καλοκαίρι ήρθαν αντιμέτωποι με τη καταστροφή, στάθηκε η TEOREN MOTORS B. Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, αποκλειστικός εισαγωγέας των αυτοκινήτων Renault και Dacia στην Ελλάδα. Ως δείγμα συμπαράστασης πρόσφεραν εντελώς δωρεάν πέντε καινούργια αυτοκίνητα σε ισάριθμους πληγέντες που έχασαν το αυτοκίνητό τους κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών του καλοκαιριού στην Ανατολική Αττική.

Οι νικητές, οι οποίοι προέκυψαν μέσα από κλήρωση που έγινε στα γραφεία της εταιρείας της Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, παράλαβαν πέντε Renault Clio 1.5 dCi. Η παράδοση έγινε την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, σε μια σεμνή τελετή που χαιρέτισαν ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Βασίλειος Θεοχαράκης, και η Αντιπρόεδρος & Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος κ. Ντένη Θεοχαράκη.

Παράλληλα, το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας και τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατ. Αττικής κ. Π. Φιλίππου και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ραφήνας-Πικερμίου κ. Π. Καλφαντής.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...