"Λιώσε" με ένα από αυτά τα βιντεοπαιχνίδια

Για μικρά και... μεγάλα παιδιά!

  • -
  • -

Μία από τις πιο ευχάριστες στιγμές των μικρών παιδιών, αλλά και των μεγαλύτερων, είναι να… «λιώνουν» το αγαπημένο τους παιχνίδι. Διαλέξτε το καλύτερο!

 

The Crew 2

Οδήγηση χωρίς όρια

Πριν από τέσσερα χρόνια λανσαρίστηκε το «The Crew», που είναι ένα παιχνίδι ανοιχτού περιβάλλοντος και διαδραματίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν μια πλούσια ποικιλία οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων αυτοκινήτων, μοτοσικλετών, σκαφών και αεροπλάνων. Το «The Crew 2» έρχεται να δώσει επιπλέον βαρύτητα στο περιβάλλον, παρά την εξομοίωση της οδήγησης. Το παιχνίδι χωρίζεται σε τέσσερις διαφορετικούς κόσμους και ο καθένας έχει το δικό του θέμα και τον τρόπο παιχνιδιού. Τα θέματα περιλαμβάνουν off-road, street racing, pro racing και freestyle. Είναι για Playstation 4 και η ενδεικτική τιμή του είναι 69,90 ευρώ.

 

Gran Turismo Sport Day One Edition

Ο ορισμός της εξομοίωσης

Δεν θέλει συστάσεις. To Gran Turismo έχει μεγάλη ιστορία στον ψηφιακό κόσμο του αυτοκινήτου, χάρη στην απίστευτη εμπειρία racing που προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Με το GT Sport Day One Edition για PlayStation 4 γνωρίζεις νέες τοποθεσίες και πίστες, έχεις στη διάθεσή σου 140 από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα του κόσμου, έχει online πρωταθλήματα και επικά γραφικά που «κόβουν» την ανάσα. Είναι σίγουρο ότι θα σε καθηλώσει, ενώ μπορείς να το συνδυάσεις με μια ποιοτική τιμονιέρα για ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία «οδήγησης». Βάλε ταχύτητα και… τερμάτισέ το λοιπόν. Ενδεικτική τιμή για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια αγώνων αυτοκινήτων είναι 69,90 ευρώ.

 

Need For Speed Payback

Κέρδισε το σεβασμό του… υποκόσμου

Με φόντο τον υπόκοσμο του Fortune Valley, εσύ και η ομάδα σου ενώνεστε ξανά για να εκδικηθείτε το The House, ένα ειδεχθές καρτέλ που εξουσιάζει τα καζίνο, τους εγκληματίες και την αστυνομία της πόλης. Σε αυτόν τον παράδεισο του τζόγου και της διαφθοράς, διακυβεύονται πολλά και το The House κερδίζει πάντα. Πάρε μέρος σε πλήθος προκλήσεων και σεναρίων ως Tyler, Racer, Mac, Showman και Jess ή Wheelman. Κάθε οδηγός πρέπει να συμμετέχει σε αγώνες, αποστολές και προκλήσεις, προκειμένου να κερδίσει τον σεβασμό του υποκόσμου στο Valley και να αγωνιστεί στον απόλυτο αγώνα ταχύτητας για να καταστρέψει το The House. Η ενδεικτική τιμή του παιχνιδιού είναι 69,90 ευρώ.

 

Project Cars 2

180 αυτοκίνητα στη διάθεσή σου

Το Project CARS 2 είναι η επόμενη εξέλιξη της βραβευμένης σειράς αγώνων, με τα πιο εικονικά αυτοκίνητα κάτω από τις πιο συναρπαστικές συνθήκες για να απολαύσεις την εμπειρία "Ultimate Journey" και την… αδρεναλίνη να πιάνει κόκκινο. Δημιουργημένο από Gamers, δοκιμασμένο από οδηγούς αγώνων και από την οριστική επιλογή των επαγγελματιών του Esports, το Project CARS 2 συγκεντρώνει την ουσία των πραγματικών αγώνων στο πιο όμορφο, αυθεντικό και τεχνικά προηγμένο παιχνίδι αγώνων στον πλανήτη. Πάνω από 180 αυτοκίνητα από τις πιο εικονικές μάρκες και ο μεγαλύτερος κατάλογος διαδρομών οποιουδήποτε Racing παιχνιδιού κονσόλας σε περιμένουν. Η ενδεικτική τιμή του είναι 49,90 ευρώ.

 

WRC 7

Οδήγησε στις Ειδικές Διαδρομές

Είσαι φαν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ; Τότε το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι για σένα. Με 13 πιστά περιβάλλοντα κατευθείαν από το World Rally Championship, το «WRC 7» προσφέρει στους οπαδούς αγώνων αυτοκινήτων σχεδόν όλα εκείνα τα συναισθήματα που βιώνουν οι πραγματικοί οδηγοί του WRC. Τα γραφικά κάνουν το «WRC 7» να είναι ρεαλιστικό και θεαματικό. Τα επίσημα αυτοκίνητα της Citroen, της Ford, της Hyundai και της Toyota παίρνουν μέρος σε δυνατούς αγώνες, με συνολικά 55 διαφορετικά πληρώματα. Ο σχεδιασμός των οχημάτων αναπτύχθηκε σε συνδυασμό με τους οδηγούς και τους μηχανικούς του  WRC. Η ενδεικτική τιμή του παιχνιδιού είναι 29,90 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...