Δώρα εορτών... για μικρούς και μεγάλους!

Οι προτάσεις του GOCAR που ίσως να σάς ενδιαφέρουν

  • -
  • -

DJI Osmo Pocket

Πανίσχυρη κάμερα σε διαστάσεις… τσέπης

Η DJI, γνωστή από τα «ιπτάμενα» προϊόντα της, λάνσαρε μια πανίσχυρη κάμερα, η οποία χωράει μέσα στην παλάμη του χεριού σου. Εκτός όμως από τις δυνατότητες βιντεοσκόπησης έως 4Κ με 60 καρέ το δευτερόλεπτο, υπάρχει ενσωματωμένο και ένα σύστημα gimbal 3ων αξόνων με αποτέλεσμα να εξαλείφεται πλήρως ο οποιοσδήποτε κραδασμός από το τελικό βίντεο. Το βάρος του είναι μόλις 116 γραμμάρια και η ανάλυση που φτάνει είναι 12 megapixel. Το διάφραγμά της είναι ρυθμισμένο στο f2.0 και ο αισθητήρας έχει μέγεθος 1/ 2.3 της ίντσας. Η αυτονομία της μπαταρίας αγγίζει τα 140 λεπτά εγγραφής βίντεο, ενώ διαθέτει και οθόνη μιας ίντσας για πιο προχωρημένες λειτουργίες. Το κόστος της φτάνει τα 359 ευρώ και μπορείς να το παραγγείλεις από ΕΔΩ.

 

Mercedes-AMG Balance Bike

Μαθαίνοντας ισορροπία

Εκτός από τους μεγάλους, η χαρά των παιδιών τις ημέρες των εορτών δεν περιγράφεται, τόσο γιατί δεν έχουν σχολείο, όσο και γιατί θα λάβουν πολλά δωράκια. Επειδή λοιπόν, οι γιορτές δεν έχουν ακόμα τελειώσει και το «βλαστάρι» σου είναι σε ηλικία να μάθει να ισορροπεί επάνω σε ποδήλατο, τότε η πρόταση της Mercedes-AMG είναι η λύση. Το ποδήλατο ισορροπίας της γερμανικής μάρκας, που αναγράφεται πάνω στο πλαίσιο, είναι βαμμένο σε μια χαριτωμένη τριχρωμία. Τα ελαστικά είναι 12 ιντσών και το κάθισμα ρυθμίζεται από 41 έως 47 cm από το έδαφος, επομένως είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 3+ ετών και ύψος περίπου 85 cm. Το ποδήλατο μπορείς να το παραγγείλεις από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας ΕΔΩ, έναντι 160 ευρώ.

 

Ferrari Men’s Button-Down Shirt

Λιτό πουκάμισο για το ρεβεγιόν (και όχι μόνο)

Τα πουκάμισα για τον άντρα δεν είναι ποτέ… αρκετά! Αν λοιπόν βρεθείς σε αδιέξοδο και δεν ξέρεις τι να του κάνεις δώρο, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα εκτιμήσει ένα όμορφο, λιτό, μονόχρωμο πουκάμισο. Ειδικά αν αυτό συνοδεύεται και από τη σφραγίδα μια εταιρείας που έχει τη «συνήθεια» να κατασκευάζει εξωτικά αυτοκίνητα. Το πουκάμισο της Ferrari που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι 100% βαμβακερό και μπορεί να φορεθεί είτε με «ανοιχτό λαιμό» είτε με γραβάτα. Στην πρώτη περίπτωση έχεις το προνόμιο να ξεπροβάλλει το λογότυπο της ιταλικής φίρμας, δείχνοντας την υψηλή ραπτική της χώρας προέλευσης. Εάν θέλεις να το παραγγείλεις πάτησε ΕΔΩ, καταθέτοντας ηλεκτρονικά το ποσό των 125 ευρώ.

 

LEGO Bugatti Chiron

«Αντίγραφο» της πραγματικής Chiron

Ίσως να μην έχεις χρήματα για την αγορά της πραγματικής Bugatti Chiron και είναι κάτι το φυσιολογικό, γι’ αυτό και θα στρέψεις το βλέμμα κάπου αλλού παρόλο που λατρεύεις το «θηρίο» των 1.500 ίππων. Αν θέλεις κάτι πραγματικά ξεχωριστό, η LEGO προτείνει τη Bugatti Chiron κλίμακας 1:8, που αποτελείται από 3.599 κομμάτια και κοστίζει 460 ευρώ. Σε αυτό το σημείο αναρωτιέσαι, τι μπορεί να έχει που να αξίζει τόσα πολλά ένα… LEGO; Η λεπτομέρεια που έχει δοθεί είναι αξιοσημείωτη. Από την ενεργή αεροτομή στο πίσω μέρος και τα κινούμενα paddles πίσω από το τιμόνι μέχρι και τα κινούμενα πιστόνια του κινητήρα W16 αναβαθμίζουν την εικόνα ενός «απλού» LEGO. Αν είσαι άνω των 16 ετών και το θέλεις, πάτησε ΕΔΩ.

 

Porsche 911 Speaker

«Εξαγωγή» υψηλής ακουστικής

Η νέα Porsche 911 κέρδισε το ενδιαφέρον του αυτοκινητικού κοινού. Αν εσύ θέλεις ένα μέρος αυτού του ξεχωριστού sportscar, τότε μια πρόταση από το τμήμα σχεδίασης προϊόντων της Porsche θα σου δώσει αυτό που αναζητάς. Το 911 Speaker είναι ουσιαστικά ένα Bluetooth ηχείο και εκτός από τον κρυστάλλινο ήχο διαθέτει και υπέροχη σχεδίαση. Το σχήμα είναι μια διπλή απόληξη εξάτμισης και η ποιότητα των υλικών είναι κορυφαία. Η ονομαστική απόδοση των ηχείων είναι 60-watt και η συνδεσιμότητα γίνεται με Bluetooth (4.0) ή τεχνολογία NFC. Παράλληλα, εξοπλίζεται με ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων-λιθίου για να μπορείς να ακούς τη μουσική σου δυνατά, όπου και αν βρίσκεσαι για 24 ώρες. Το κόστος λίγο τσουχτερό: 499 ευρώ.

 

Sony Playstation Classic

Για να θυμούνται οι παλιοί…

Οι ημέρες γιορτών χαρακτηρίζονται με δύο λέξεις: «Τραπεζώματα» και παιχνίδι! Αφήνοντας για λίγο το πρώτο που είναι και το τυπικό κομμάτι, το δεύτερο μπορεί να οδηγεί σε πολλές ώρες γέλιου και διασκέδασης. Για να μάθουν όμως οι νέοι και να θυμηθούν οι παλιοί, η Sony προσφέρει την θρυλική της κονσόλα με 20 κλασσικά παιχνίδια που άφησαν εποχή και είναι προεγκατεστημένα, όπως είναι τα Tekken 3, Metal Gear Solid, Ridge Racer Type 4 κ.ά. Η σχεδίασή του είναι όπως το κανονικό Playstation 1 που είχε κυκλοφορήσει τη δεκαετία του 1990, ωστόσο το μέγεθος είναι κατά 45% μικρότερο στις πλευρές και 80% σε όγκο. Το κόστος είναι μόνο 99 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...