CES 2019: H Nissan σας προσκαλεί να δείτε… το αόρατο

Στο περίπτερο της Nissan θα παρουσιαστούν οι δράσεις της φίρμας αναφορικά με την ηλεκτροκίνηση και τα συνδεδεμένα οχήματα

  • -
  • -

Δυναμικό «παρών» στη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στον κόσμο, CES, θα δώσει η Nissan, προϊδεάζοντας τους επισκέπτες τόσο για το μελλοντικό οδηγικό τοπίο, όσο και για τη δυναμική του Nissan Intelligent Mobility, του οράματος της εταιρείας για τη μετακίνηση των ανθρώπων σ’ έναν καλύτερο κόσμο.

Η έκθεση CES 2019 θ’ ανοίξει τις πύλες της στο κοινό στις 8 Ιανουαρίου και οι επισκέπτες του περιπτέρου της Nissan θα μπορούν να συστηθούν με τις καινοτόμες ιδέες της στο περίπτερο 6906, στο North Hall του Συνεδριακού Κέντρου του Las Vegas. Εκεί θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν – μεταξύ άλλων:

Τη νέα τεχνολογική πλατφόρμα της φίρμας με θέμα «Δείτε το Αόρατο», που αφορά τη δημιουργία μιας εντελώς νέας εμπειρίας οδήγησης, μέσω συνδεδεμένων οχημάτων.

Το ολοκαίνουριο, αμιγώς ηλεκτροκίνητο αγωνιστικό Nissan Leaf Nismo RC, που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στις Η.Π.Α, καθώς και το πρωτότυπο, επίσης αμιγώς ηλεκτροκίνητο crossover, IMx KURO.

Το Nissan Energy που θα συνοδευτεί από την κατάθεση προτάσεων, αναφορικά με τη δημιουργία ενός πλήρως ενσωματωμένου οικοσυστήματος ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Η έκθεση “Consumer Electronics Show” (CES) θα διαρκέσει από τις 8 μέχρι τις 11 Ιανουαρίου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...