Texas Mile 2010

Ρεκόρ με 250 mph από Gallardo Superleggera

  • -
  • -

Μία Lamborghini Gallardo Superleggera τροποποιημένη με 1000 ίππους και οδηγό τον ιδιοκτήτη της Richard Holt ήταν ο νικητής της χρονιάς για το Texas Mile 2010.

Το Texas Mile δεν είναι πίστα ή κάποιος χώρος αγώνων αλλά ένα τροχόδρομος αεροδρομίου όπου διοργανώνονται track days για τους fun των δύο και των τεσσάρων τροχών. Οι ιδιώτες πληρώνοντας ένα όχι και τόσο χαμηλό αντίτιμο μπορούν να απολαύσουν ένα διήμερο ή τριήμερο τα αυτοκίνητα τους στον ασφαλή χώρο του αεροδρομίου και χωρίς να κινδυνεύουν από τα ραντάρ της τροχαίας.

Η Superleggera με τα διπλά turbo «έπιασε» τα 250 mph δηλαδή 402 km/h στο ένα μίλι που έχει στην διάθεση του οδηγός να επιταχύνει, ενώ έχει άλλα 800 μέτρα στην διάθεσή του για να φρενάρει και να επιστρέψει στα paddock. Η διοργάνωση παρέχει όλα τα μέσα στους συμμετέχοντες όπως όργανα τηλεμετρίας, video και οτιδήποτε άλλα απαιτείται ώστε να περάσουν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητά τους. Εκτός των αυτοκινήτων και των μοτοσικλετών στο Texas Mile μπορούν να τρέξουν ειδικά οχήματα που κυνηγούν τα ρεκόρ ταχύτητας. Για να αντιληφθείτε το πνεύμα της διοργάνωσης ο οδηγός της Lambo έκανε το ρεκόρ στην πρώτη του προσπάθεια, ενώ είχε αναμμένο το air condition και δυνατά τη μουσική.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...