Χριστουγεννιάτικο γεύμα μέσα… σε βαν της Volkswagen (video)

Πολλές οικογένειες περνάνε χωριστά τη μέρα των Χριστουγέννων. Όχι, όμως, και η Claire Thomson η οποία γιόρτασε με τους οικείους της χάρη σε μία όμορφη πρωτοβουλία της Volkswagen Commercial Vehicles

  • -
  • -

Τα Χριστούγεννα κατέχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά των ανθρώπων, μιας και προσφέρουν στα μέλη των οικογενειών μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μάζωξη γύρω από το γιορτινό τραπέζι και για απόλαυση ενός γεύματος. Η σπουδαιότητα της συγκεκριμένης μέρας ενισχύεται, πολύ περισσότερο σήμερα, που οι φρενήρεις ρυθμοί της βεβαρημένης καθημερινότητας καθιστούν αυτή την απλή ανάγκη για φαγητό με τους οικείους μας απαγορευτική.

Το διαφημιστικό τμήμα της Volkswagen έχει διαγνώσει το πρόβλημα, και ως εκ τούτου αποφάσισε να καταβάλει μια συντονισμένη προσπάθεια με μοναδικό σκοπό τη σύσφιξη των οικογενειακών σχέσεων ενόψει γιορτών.

Όντας πεπεισμένα πως ουδείς αξίζει ν’ αποκλείεται από το εορταστικό κλίμα, σύσσωμα τα μέλη της Volkswagen Commercial Vehicles κάλεσαν τη chef και ιδρύτρια του “5’ Clock Apron” blog, Claire Thomson, να ξεφύγει από τις «δαγκάνες» της ασφυκτικής καθημερινότητας και να χαλαρώσει στο Εθνικό Πάρκο του New Forest, στην Αγγλία.

Για το σκοπό αυτό, παραχώρησε στη chef τις υπηρεσίες ενός βαν και δη του Volkswagen California, στο ευρύχωρο σαλόνι του οποίου θα ξεδίπλωνε το ταλέντο της στη μαγειρική. Αυτή τη φορά, ωστόσο, δεν θα το έπραττε για λογαριασμό των πελατών της, αλλά της οικογένειάς της. Χείρα βοηθείας της πρόσφερε ο άντρας της –βραβευμένος chef- , Matt Williamson-, με την πενταμελή οικογένεια να κατακλύζεται από το κλίμα των Χριστουγέννων.

«Είχαμε και ξαναμείνει στο Volkswagen California και πραγματικά το λατρέψαμε. Τα παιδιά λατρεύουν να κοιμούνται στο σαλόνι του, ενώ εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως το βαν προσφέρει ότι χρειάζεσαι προκειμένου να μπορέσεις να μαγειρέψεις. Ακόμα και ένα Χριστουγεννιάτικο γεύμα», ανέφερε η Claire Thomson αδυνατώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...