Με δώρα και προνόμια γιορτάζει η AVIN τα Χριστούγεννα

Η AVIN βοηθά τους πελάτες της να επισπεύσουν τη συγκέντρωση 250 πόντων και να κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας 3 ευρώ

  • -
  • -

Μοναδικά δώρα και προνόμια σε όσους πελάτες της συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης «AVIN Κερδίζω» προσφέρει η AVIN, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εορτών.

Μέχρι τις 10 Ιανουαρίου του 2019, τα πρατήρια καυσίμων AVIN θα ανταμείβουν τις αγορές των πελατών με διπλούς, τριπλούς και τετραπλούς πόντους, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να επισπεύσουν τη συγκέντρωση 250 πόντων, κερδίζοντας εύκολα και άμεσα δωροεπιταγές αξίας 3 ευρώ, οι οποίες μπορούν να εξαργυρωθούν ακόμα και στην αμέσως επόμενη αγορά τους στο πρατήριο.

Ειδικότερα, μέσω της χρήσης κάρτας ή της εφαρμογής «AVIN Κερδίζω», κάθε συναλλαγή σε λιπαντικά θα συνοδεύεται με διπλούς πόντους, σε πετρέλαιο θέρμανσης με τριπλούς, ενώ κάθε υπηρεσία πλυσίματος αυτοκινήτου με τετραπλούς.

Αναλυτικότερα, οι πόντοι ανάλογα με το είδος της συναλλαγής, διαμορφώνονται ως εξής (έως τις 10 Ιανουαρίου 2019):

  • Πετρέλαιο θέρμανσης AVIN: 1 πόντος ανά λίτρο
  • Λιπαντικά AVIN και Valvoline: 3 πόντοι ανά ευρώ
  • Πλύσιμο αυτοκινήτου: 4 πόντοι ανά ευρώ

Επιπρόσθετα, οι οδηγοί που επιλέγουν τα συγκεκριμένα πρατήρια, με κάθε αγορά καυσίμων από 25 ευρώ, θα αποκτούν ένα άλμπουμ με αυτοκόλλητα AVIN, ενώ οι μικροί φίλοι θα καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο θεματικά άλμπουμ:  Είτε για βόλτες στην πόλη, είτε για διαδρομές στην πίστα, με 12 αυτοκόλλητα πολλαπλής χρήσης. Η προσφορά ισχύει για όλα τα καύσιμα, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.avinoil.gr και τη σελίδα της εταιρείας στο Facebook www.facebook.com/AvinGreece

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...