Μία BMW M5 E39 «χορεύει» ξέφρενα ανάμεσα σε κώνους (vid)

Οι πλούσιες διαστάσεις της δεν αποτρέπουν την μεταμόρφωσή της σε ευλύγιστη «μπαλαρίνα»

  • -
  • -

Σήμερα, 400 ίπποι φιλοξενούνται κυρίως σε «άγρια» hatchback, όπως είναι το Audi RS3 Sportback, καθώς και η επερχόμενη γενιά της Mercedes-AMG A45 που αναμένεται να τους υπερκεράσει.

Παρ’ όλα αυτά, και κατά το παρελθόν μπορούσες να εντοπίσεις κάποια μοντέλα με αντίστοιχου βεληνεκούς ιπποδύναμη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η BMW M5 E39, η οποία «σταβλίζει» έναν V8 κινητήρα που της επιτρέπει να επιταχύνει στα 100km/h σε μόλις 5.3 δευτερόλεπτα.

Ζωηρή και θορυβώδης η M5 E39 είθισται να υποβάλλεται σε τροποποιήσεις, με τους θερμόαιμούς οδηγούς της, ωστόσο, τις περισσότερες φορές να μην δικαιώνονται για την επιλογή τους. Στον αντίποδα, εντοπίζονται και ορισμένα που έχουν διατηρήσει την καθαρόαιμη μορφή τους, μετρώντας, παράλληλα, λίγα χιλιόμετρα.

Όσον αφορά τη BMW του βίντεο, αδυνατούμε να γνωρίζουμε αν έχει υποστεί κάποια τροποποίηση στον κινητήρα. Μπορούμε, ωστόσο, ν’ αναγνωρίσουμε πως παρά το μέγεθός της, αν βρεθεί στα «χέρια» του κατάλληλου οδηγού είναι ικανή να μετατραπεί σε μια ευλύγιστη «μπαλαρίνα».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...