Τι αυτοκίνητο οδηγεί ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο;

Ο βραχύσωμος, θαυματουργός Κροάτης μέσος κατέκτησε τη «Χρυσή Μπάλα» σπάζοντας το δίπολο Lionel Messi – Cristiano Ronaldo

  • -
  • -

Στον κολοφώνα της δόξας του βρίσκεται φέτος ο Κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Luka Modric, και από χθες αποτελεί τον κορυφαίο των κορυφαίων για το 2018.

Όντας ο ιθύνων νους της Ρεάλ Μαδρίτης κατά την περυσινή κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου Champions League και ο απόλυτος ηγέτης της «δευτεραθλήτριας» κόσμου, Εθνικής Κροατίας, ο 33χρονος βραχύσωμος μέσος έχει αποσπάσει το χειροκρότημα ολόκληρου του κόσμου.

Η καθοριστική του συμβολή στην «παραμυθένια» πορεία της Κροατίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, μάλιστα, επιβραβεύτηκε με την ανάδειξή του σε κορυφαίο ποδοσφαιριστή της διοργάνωσης, ενώ τιμήθηκε τόσο από την UEFA όσο και από την FIFA. Βέβαια, όπως φαίνεται, οι εν λόγω διακρίσεις προβάλλουν φτωχές μπροστά στη δυσεύρετη ποδοσφαιρική του ευφυία, το αστείρευτο ταλέντο του, και πόσο μέλλον, αναλογικά με τα φετινά επιτεύγματά του.

Το μόνο, λοιπόν, που θα μπορούσε ν’ αναγνωρίσει το «μεγαλείο» του θα ήταν το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας». Όπερ και εγένετο. Σε εκδήλωση που διοργάνωσε το γαλλικό περιοδικό France Football, ο Modric αναδείχθηκε σε κορυφαίος όλων για το 2018, βάζοντας φρένο στο 10ετές μονοπώλιο των Lionel Messi και Cristiano Ronaldo, που έχουν λάβει την τιμητική διάκριση από 5 φορές ο καθένας (Ronaldo: 2008,2013,2014,2016,2017 – Messi: 2009,2010,2011,2012,2015).

«Είναι ένα μοναδικό συναίσθημα. Είμαι χαρούμενος, υπερήφανος και κολακευμένος. Αυτά που νιώθω τώρα είναι δύσκολο να τα περιγράψω με λέξεις. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν να είμαι εδώ απόψε. Πρώτα απ'όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου στην Ρεάλ Μαδρίτης και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για την Ρεάλ», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στο France Football, αποδεικνύοντας τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.

Ο Luka έγινε ο πρώτος Κροάτης που τιμάται με το συγκεκριμένο βραβείο, αναγκάζοντας τους Ronaldo και Messi να οπισθοχωρήσουν στη 2η και 5η θέση αντίστοιχα, με τον Griezmann να κάθεται στο τρίτο σκαλί το βάθρου και τον Mbappe ν’ αναδεικνύεται 4ος.

Τι αυτοκίνητο οδηγεί ο κορυφαίος όλων;

Από το 2003, Ρεάλ Μαδρίτης και Audi βαδίζουν σε κοινούς δρόμους, με τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία να μεριμνά για τις μετακινήσεις των «Μαδριλένων» παραχωρώντας τους, κάθε χρόνο, τα νέα της μοντέλα.

Η τελευταία «παράδοση» πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2017, με το Audi Q7 να έχει την τιμητική του. Ο Luka Modric παρέλαβε το μεγάλο SUV της Audi, εξειδικεύοντας, μάλιστα, την προτίμησή του για το plug –in υβριδικό Audi Q7 e-tron Quattro.

Βέβαια, ο Κροάτης κάτοχος της Χρυσής Μπάλας δεν ήταν ο μόνος που επέλεξε το Audi Q7, καθώς το premium SUV «σαγήνευσε» τόσο τον Bale με τον Casemiro, όσο και 14 άλλους «Μαδριλένους».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...