Έρχονται ηλεκτρικά και υβριδικά Fiat, Alfa Romeo, Jeep

Πρώτο μοντέλο θα είναι το ηλεκτρικό 500

  • -
  • -

Ποσό άνω των 5 δισ. ευρώ θα επενδύσει την περίοδο 2019-2022 στην Ιταλία ο Όμιλος FCA, προκειμένου να εκσυγχρονίσει τις γραμμές παραγωγής για να υποδεχτούν τα ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο εργοστάσιο του Mirafiori, η διοίκηση της Fiat Chrysler Automobiles (FCA) παρουσίασε στους εκπροσώπους των εργαζομένων το πλάνο παραγωγής για τα ιταλικά εργοστάσια του ομίλου. Είναι το πρώτο πλάνο που παρουσιάζεται μετά το θάνατο του Sergio Marchionne, τον περασμένο Ιούλιο.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ FIAT 500X 1.0 TURBO

Ο διάδοχός του, Mike Manley, ανέφερε ότι στο Mirafiori θα κατασκευαστεί η πρώτη πλατφόρμα για πλήρως ηλεκτρικό όχημα και συγκεκριμένα για το νέο Fiat 500. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν άλλα μοντέλα (ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά) τόσο από τη

Fiat

όσο και από τις Alfa Romeo, Jeep. Ανάμεσά τους το ευρωπαϊκό Compass, το Renegade, ένα compact SUV της Alfa Romeo και το υβριδικό Panda (με τεχνολογία mild hybrid). Παράλληλα έγινε γνωστό ότι οι νέοι κινητήρες 1.0 και 1.3 FireFly θα συνδυάζονται και με υβριδικά συστήματα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...