Ολική ανακαίνιση των εκθέσεων της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.

Οι εργασίες ανακαίνισης θα διαρκέσουν τέσσερις μήνες και η επένδυση ανέρχεται στα 1.000.000 ευρώ

  • -
  • -

Στην ολική ανακαίνιση των κεντρικών εκθέσεων Λιανικής Πώλησης Honda Cars, Mitsubishi Motors, Honda Power Products και Volvo Cars προχωρά η εταιρεία “ΑΦΟΙ Σαρακάκη A.E.B.M.E” στις εγκαταστάσεις της στη Λεωφόρο Αθηνών 71, με φόντο τη δημιουργία νέων εκθέσιακών χώρων.

Αυτοί θα καταλαμβάνουν επιφάνεια 1.633 τ.μ. και θα είναι σχεδιασμένοι σύμφωνα με τα νέα λειτουργικά πρότυπα των εταιρειών που εκπροσωπεί και εμπορεύεται ο Όμιλος Επειχειρήσεων Σαρακάκη στην Ελλάδα, ενώ η υλοποίηση της επένδυσης θα ανέρχεται σε 1.000.000 ευρώ.

Οι εργασίες ανακαίνισης θα διαρκέσουν τέσσερις μήνες και θα διαιρεθούν σε δύο φάσεις: Η πρώτη θα περιλαμβάνει τη λειτουργική διαμόρφωση του χώρου Volvo και Honda Moto και εκτιμάται πως θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα του ερχόμενου Ιανουαρίου, ενώ η δεύτερη θα εστιάζει στον χώρο Honda – Mitsubishi, με πιθανό μήνα ολοκλήρωσης τον Μάρτιο του 2019.

Πρωταρχικός στόχος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, που μετράει 96 χρόνια ζωής, είναι η σύνθεση ενός ευχάριστου περιβάλλοντος για τους υποψήφιους πελάτες, ενώ η τέλεση των εργασιών δεν πρόκειται να εμποδίσει την εξυπηρέτηση των τελευταίων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...