Νέος κατάλογος smart club στα πρατήρια Shell

300 καινούργια προϊόντα μπορείτε να βρείτε στον νέο κατάλογο της Shell

  • -
  • -

Την ευκαιρία να συστηθούν με τον ανανεωμένο και εμπλουτισμένο κατάλογο του Smart Club, έχουν πλέον οι καταναλωτές που επισκέπτονται τα πρατήρια Shell για τον ανεφοδιασμό των οχημάτων τους.

Οι οδηγοί μπορούν να γνωρίσουν περισσότερες από 10 κατηγορίες δώρων, 300 προϊόντα, καθώς και περισσότερες από 50 μάρκες, ενώ, παράλληλα, ενημερώνονται και για τις νέες προσφορές και δυνατότητες που τους παρέχουν οι νέες συνεργασίες του Smart Club με εταιρείες όπως η Hellas Direct και τα Odeon Cinemas.

Εξαργυρώνοντας περισσότερα από 2.000 δώρα ετησίως το Smart Club συμπορεύεται με τις τεχνολογικές εξελίξεις και εφοδιάζει τον κατάλογό του με ένα μεγάλο εύρος επιλογών σε tablets, wearables γνωστών brands, Bluetooth, ηχεία, καθώς και αξεσουάρ από τον «κόσμο» του gaming. Δεσπόζουσα θέση στον ανανεωμένο κατάλογο έχουν τα smartphones τα οποία προσφέρουν στον καταναλωτή τη δυνατότητα ν’ ακούσει μουσική από τη Smart LED λάμπα που, επίσης, συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο.

Επιπλέον διευκόλυνση προσφέρεται και στους «φίλους» των διαδικτυακών αγορών, μίας και το νέο loyalty eShop www.allsmart.gr βρίθει από περισσότερα από 7.000 προϊόντα ποικίλων κατηγοριών, τα οποία μπορούν ν’ αποκτηθούν, με εξαργύρωση πόντων, πληρωμή μετρητών, καθώς και συνδυασμό των δύο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...