Άρχισε η παραγωγή του Kia ProCeed

Σπορ σιλουέτα σε station wagon αμάξωμα – Στην Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο του 2019

  • -
  • -

Στην προηγούμενη γενιά του μικρομεσαίου Kia, το όνομα ProCeed συνόδευε το τρίθυρο αμάξωμα. Πλέον το ProCeed είναι ένα πεντάθυρο shooting brake μοντέλο, το οποίο συνδυάζεται τη σπορ σχεδίαση με την πρακτικότητα ενός station οικογενειακού. Το μήκος του νέου ProCeed είναι 4,6 m και το ύψος στα 1,42 m, δηλαδή είναι 5 mm πιο μακρύ και 43 mm πιο χαμηλό σε σχέση με το Ceed Sportswagon. Ο χώρος αποσκευών είναι 625 λίτρα και η απόσταση από το έδαφος είναι μειωμένο κατά 5 mm, κάνοντάς το πιο επιθετικό.

Η παραγωγή του ProCeed – το οποίο προορίζεται αποκλειστικά για την Ευρώπη – άρχισε στο εργοστάσιο της Zilina, στη Σλοβακία. Το εμπορικό του λανσάρισμα στη Γηραιά Ήπειρο αλλά και στην Ελλάδα έχει προγραμματιστεί για το πρώτο τρίμηνο του 2019. Η ελληνική αντιπροσωπεία έχει πάντως ανακοινώσει τις τιμές του, οι οποίες αρχίζουν από τις 22.190 ευρώ με τον 1.0 Turbo των 120 ίππων.

Το ProCeed είναι διαθέσιμο είτε στην έκδοση GT-Line είτε στη σπορ GT με τον 1.6 Turbo απόδοσης 204 ίππων (28.700 ευρώ). Στον ακόλουθο πίνακα δείτε αναλυτικά τις τιμές του ανά κινητήρα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...