Ένα ηλεκτρικό πατίνι από τη Seat (vid)

Η ισπανική μάρκα παρουσίασε τη στρατηγική της για την αστική κινητικότητα

  • -
  • -

Το ηλεκτρικό eXS KickScooter powered by Segway παρουσίασε η Seat, στο πλαίσιο του Smart City Expo World Congress, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να το δοκιμάσουν.

Φιλοδοξώντας να γίνει σημείο αναφοράς στις λύσεις ηλεκτρικής αστικής κινητικότητας, η Seat υπέγραψε στρατηγική συμφωνία με την Σεγςαυ, για την αντιμετώπιση της αυξανόμενης ζήτησης ηλεκτρικής αστικής κινητικότητας. To λανσάρισμα του eXS θα γίνει εντός του Νοεμβρίου, ενώ θα προσφερθεί αποκλειστικά στους εργαζόμενους της Seat την Black Friday.

Η κυκλοφοριακή συμφόρηση, η έλλειψη χώρων στάθμευσης και οι «Ζώνες Χαμηλών Εκπομπών» στα κέντρα των πόλεων, είναι μερικές μόνο από τις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί. Αν σε αυτό, προσθέσουμε και τη μείωση κατά 20% του αριθμού των πελατών κάτω των 30 ετών στην Ευρώπη, γίνεται σαφές πως οι μεταφορικές ανάγκες αλλάζουν.

Το νέο SEAT eXS powered by Segway αποτελεί την τέλεια micromobility λύση για τους χρήστες που θέλουν να κυκλοφορούν στην πόλη με αποτελεσματικό και βιώσιμο τρόπο.

Στο πλαίσιο της Easy Mobility Strategy, στόχος της μάρκας είναι η εξεύρεση λύσεων αστικής κινητικότητας και η δημιουργία χαρτοφυλακίου σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών. Με αυτή την έννοια, η εφαρμογή της στρατηγικής micromobility του Volkswagen Group, προβλέπει το λανσάρισμα προτάσεων αστικής κινητικότητας από τις μάρκες του Ομίλου στο μέλλον.

«Στόχος μας είναι να γίνει η SEAT σημείο αναφοράς στον τομέα micromobility. Με αυτή την έννοια, στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε πως όλοι όσοι ζουν σε αστικό περιβάλλον γνωρίζουν τις επιλογές που τους προσφέρει η SEAT για μία μετακίνηση στη πόλη με οικονομικό, βιώσιμο, ευκίνητο και διασκεδαστικό τρόπο», δήλωσε ο Product Marketing director της Seat, Lucas Casanovas.

Χάρη στους μεγάλους τροχούς με διάμετρο 8 ιντσών, το eXS είναι εύκολο να οδηγηθεί, ενώ οι αναρτήσεις του προσφέρουν ομαλή κίνηση. Ο συνδυασμός της μπαταρίας και του κινητήρα επιτρέπουν να κινηθεί σε ταχύτητες έως 25 km/h, ενώ η χρήση πρόσθετης μπαταρίας αυξάνει την αυτονομία στα 45 km.

To eXS είναι επίσης εξοπλισμένο με εμπρός και πίσω φώτα LED, προσαρμοσμένο φωτισμό περιβάλλοντος, οθόνη LCD, cruise control, αντικλεπτικό σύστημα.

Το eXS θα είναι διαθέσιμο προς πώληση στην Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Πορτογαλία πριν από το τέλος του έτους και εντός του 2019 και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...