Τα επαγγελματικά της Mercedes-Benz στην έκθεση Transport Show 2018

Η ελληνική αντιπροσωπεία παρουσίασε την πλήρη γκάμα οχημάτων και υπηρεσιών

  • -
  • -

Την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα επαγγελματικά οχήματα της Mercedes-Benz και να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία, είχαν οι επισκέπτες της έκθεσης Transport Show 2018, που διεξήχθη από τις 18 έως τις 21 Οκτωβρίου στο MEC Παιανίας.

Το «παρών» έδωσαν η ναυαρχίδα της Mercedes-Benz, το νέο Actros, το νέο Sprinter, η νέα δυναμική ελληνική έκδοση X-Class The Rock και ο εκπρόσωπος της γερμανικής μάρκας στην κατηγορία των Υπεραστικών και Τουριστικών λεωφορείων, το νέο Tourismo.

Παράλληλα, παρουσία στο περίπτερο είχαν οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες συνεργείου Mercedes-Benz Customer Services, με οικονομικές λύσεις και εξατομικευμένες προτάσεις για φορτηγά και ελαφρά επαγγελματικά καθώς και οι υπηρεσίες συνεργείου λεωφορείων OMNIplus.

Η διαδραστική πλατφόρμα Roadstars της Mercedes-Benz, που ενώνει τους οδηγούς φορτηγών σε μία δραστήρια κοινότητα, έδωσε την ευκαιρία στους επισκέπτες να φωτογραφηθούν στο νέο Actros, να ανεβάσουν τη φωτογραφία τους σε πραγματικό χρόνο στο Roadstars και να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους για το καινοτόμο φορτηγό.

Ο εξωτερικός εκθεσιακός χώρος μεταχειρισμένων επαγγελματικών οχημάτων φιλοξένησε το Truckstore, δίνοντας την ευκαιρία της επιλογής μεταχειρισμένου οχήματος με την εγγύηση της Mercedes-Benz.

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκέντρωσε επίσης η ενημερωτική παρουσίαση της υπηρεσίας TruckTraining της Mercedes-Benz κατά την οποία ο πιστοποιημένος εκπαιδευτής της Mercedes-Benz Γιάννης Τριανταφύλλου, ανέλυσε τα οφέλη που θα αποκομίσει ο οδηγός μετά τη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση ώστε να επιτύχει υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και οικονομίας κατά την οδήγηση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...