Η Jeep χορηγός στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοσανίδας

Οι μετακινήσεις θα γίνονται με Jeep Compass και Renegade

  • -
  • -

Oι μετακινήσεις στο “Dole Techno 293 European Championship” που θα διεξαχθεί στον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Βάρης-Βάρκιζας από 20 έως 27 Οκτωβρίου με την υποστήριξη της Jeep θα γίνονται με Jeep Compass και Renegade.

Μοντέλα συνυφασμένα με την περιπέτεια, ταιριάζουν με αυτό το αθλητικό γεγονός που θα διεξαχθεί στην Βάρκιζα από τις 20 έως τις 27 Οκτωβρίου 2018. Στο Techno 293 European Championship θα χρησιμοποιηθούν τα Jeep Compass 2.0L 170HP 4X4, Jeep Compass 2.0L diesel 140 HP και Jeep Renegade 1.4L 4X4, που εγγυώνται ότι οι αθλητές, οι διοργανωτές και οι κριτές θα απολαύσουν μία ξεχωριστή Go Anywhere Do Anything εμπειρία μετακίνησης, όπου και αν χρειαστεί να μετακινηθούν, σε άσφαλτο ή παραλία.

Οι αφίξεις των αθλητών, προπονητών και συνοδών τους, με τα ολοκαίνουργια Jeep Compass και Jeep Renegade, θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 20 Οκτωβρίου οπότε και θα διεξαχθεί η τελετή έναρξης με μία μεγάλη παρέλαση και ένα event που θα φέρει πιο κοντά τις συμμετέχουσες χώρες, προσελκύοντας οπαδούς του αθλήματος, κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

To πρωτάθλημα είναι επίσημα αναγνωρισμένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας (World Sailing), συνδιοργανώνεται από τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Βάρης-Βάρκιζας και τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας

Η Τελετή Λήξης των αγώνων, με τις απονομές των μεταλλίων του πρωταθλήματος, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Οκτωβρίου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...