Έκθεση επαγγελματικών οχημάτων στο MEC Παιανίας

Το Transport Show 2018 θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 21 Οκτωβρίου

  • -
  • -

Το απόγευμα της Πέμπτης 18 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της 3ης διεθνούς έκθεσης Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, Τεχνολογίας Μεταφορών & Logistics TRANSPORT SHOW 2018. Η έκθεση φιλοξενείται στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, επί της Λ. Λαυρίου 301.

Το ωράριο λειτουργίας είναι για Πέμπτη-Παρασκευή 2μμ - 8μμ και το Σαββατοκύριακο 10 πμ – 8 μμ, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλους τους επαγγελματίες, σε όποιον τομέα κι αν δραστηριοποιούνται.

Ο επισκέπτης της φετινής Transport Show θα έχει την ευκαιρία να δει όλα τα τελευταίας γενιάς επαγγελματικά οχήματα, φορτηγά, λεωφορεία, βαν και minibus. Κοντά στα οχήματα συνυπάρχουν και τα πλέον εξελιγμένα συστήματα κίνησης και ασφάλειας, καθώς και ένα πλήθος ανταλλακτικών, ελαστικών και άλλων συναφών προϊόντων.

Πλούσιο είναι επίσης και το συνεδριακό πρόγραμμα με ενδιαφέρουσες ομιλίες διακεκριμένων εισηγητών οι οποίοι θα αναπτύξουν επίκαιρα θέματα όπως είναι τα «City Logistics», η «κοστολόγηση του μεταφορικού έργου» κ.α.

Οι φίλοι του φορτηγού θα δουν στον εξωτερικό χώρο του MEC επιβλητικά και εκθαμβωτικά τα αμερικάνικα «ιερά τέρατα» των δρόμων, όσο και τα καλύτερα φορτηγά που κυκλοφορούν σήμερα στους δρόμους της Ευρώπης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...