Νέο scooter της Peugeot με «i-Cockpit»

Το νέο Pulsion βρίσκεται στο Σαλόνι του Παρισιού

  • -
  • -

Το νέο urban GT scooter της Peugeot, το Pulsion 125 κατασκευάζεται στη Γαλλία και φέρει ένα πακέτο καλού εξοπλισμού και σύγχρονων τεχνολογιών.

Το Pulsion 125 είναι το πρώτο scooter της Peugeot που εφαρμόζει το σύστημα συνδεσιμότητας i-Connect (βασισμένο στο σύστημα i-Cockpit των αυτοκινήτων Peugeot). Συνοδευόμενο από μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, το σύστημα i-Connect εμφανίζει στην έγχρωμη TFT οθόνη του πίνακα οργάνων ένα πλήθος πληροφοριών σχετικά με την κυκλοφορία, σύστημα πλοήγησης αλλά και ενημερώσεις για μηνύματα, social media και εισερχόμενες κλήσεις από το κινητό του αναβάτη.

Η σχεδίαση του scooter είναι σπορ, χάρη στις αιχμηρές γραμμές αποπνέει μια δυνατή προσωπικότητα. Τα LED φώτα εμπρός και πίσω, με σχεδιασμό προερχόμενο από τα αυτοκίνητα της εταιρείας, εκφράζουν έντονα την ταυτότητα της Peugeot. Η δυναμική εμφάνιση αντανακλά τις επιδόσεις του υδρόψυκτου, injection κινητήρα PowerMotion 125 cc, με μέγιστη ισχύ 15 PS, μέγιστη ροπή 11,9 Nm και –σύμφωνα με την εταιρεία- πολύ οικονομική κατανάλωση.

Φέρει standard ABS, Συνδυασμένη Πέδηση, Daytime Running Lights αλλά και το πρωτοποριακό σύστημα αυτόματης ενεργοποίησης προειδοποιητικών φώτων σε απότομο φρενάρισμα.

Ο αναβάτης έχει στη διάθεσή του αποθηκευτικό χώρο για 2 κράνη κάτω από τη σέλα, ενώ καθημερινή ευκολία προσφέρει το Smart Key με λειτουργία “Find-me”, που ανάβει τα φώτα προειδοποίησης για εύκολο εντοπισμό του scooter.

Το νέο Pulsion 125 θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις (Allure και RS) την άνοιξη του 2019.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...