Ένα άθραυστο «αμφίβιο» για την Αποκάλυψη (video)

Μπορεί να κινείται νόμιμα στους δρόμους

  • -
  • -

Ονομάζεται GPV Colonel και κατασκευάστηκε από μια εταιρεία που λέγεται General Purpose Vehicles, που εδρεύει στο Michigan. Με μια γρήγορη αναζήτηση στο ίντερνετ, η συγκεκριμένη εταιρεία έχει σχεδιάσει πολλά οχήματα για τον στρατό, αλλά πώς κατέληξε στα χέρια… ιδιωτών; Ας πούμε απλά ότι η συζήτηση που έγινε ήταν η εξής: «Να πάρουμε ένα στρατιωτικό όχημα; Ναι, γιατί όχι;»

Αυτό που έχει περισσότερη σημασία όμως είναι ότι έχει τα κατάλληλα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό ώστε να κινείται νόμιμα στον δημόσιο δρόμο. Βέβαια, υπάρχει ένα μικρό θέμα στην ευελιξία του, μιας και είναι 2,58 m φαρδύ και 7,6 m μήκος. Για να ολοκληρωθεί το GPV χρειάστηκαν σχεδόν 3 χρόνια και η ισχύς προέρχεται από έναν κινητήρα που βρίσκεται στο κέντρο και στο κάτω μέρος, εμποδίζοντας τον εντοπισμό του από θερμικές κάμερες. Το 8x8 όχημα έχει χώρο για 10 άτομα στο εσωτερικό του, ενώ μόνο στο εμπρός μέρος μπορούν να φιλοξενηθούν έως και 6 άτομα.

Εκτός όμως ότι είναι άθραυστο και αλεξίσφαιρο, μπορεί να επιπλέει μέσα στη θάλασσα. Καθόλου κακό όχημα και μάλιστα αν γνωρίζει κανείς ότι πλησιάζει η Αποκάλυψη, τότε σίγουρα είναι μια πολύ καλή αγορά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...