Η επόμενη Jaguar F-Type θα έχει κάτι από… BMW

Αναμένεται μέσα στο 2020

  • -
  • -

Μπορεί ο επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της Jaguar, Ian Callum, να ανέφερε ότι δεν είναι στα άμεσά τους σχέδια η αντικατάσταση της F-Type, ωστόσο γνωστό περιοδικό αυτοκινήτου δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με τη νέα γενιά του σπορ μοντέλου, που αναμένεται το 2020.

Αρκετές είναι οι φήμες που κυκλοφορούν για την επερχόμενη F-Type και κάποιες από αυτές είναι ότι θα μείνει προσθιομήχανη και το νέο πλαίσιο θα διαθέτει περισσότερο αλουμίνιο, το οποίο μάλιστα θα ονομάζεται D7b. Παράλληλα, το συνολικό βάρος θα μειωθεί σε σχέση με το σημερινό μοντέλο, ενώ οι διαστάσεις του θα αυξηθούν. Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι επίσημα από την αυτοκινητοβιομηχανία. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η βρετανική φίρμα έχει βάλει “στόχο” την Porsche 911. Πιστεύετε ότι είναι αισιόδοξα τα σχέδιά της;

Μεταξύ άλλων, πληροφορίες θέλουν το νέο κινητήρα της νέας F-Type να προέρχεται από τη BMW και συγκεκριμένα ίσως να δανείζεται τον twin-turbo 4.4 V8 κινητήρα, αντικαθιστώντας τον 5λιτρο V8 των 567 ίππων. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο παραπάνω κινητήρας θα βρει “πρόσφορο έδαφος” και σε άλλα μοντέλα της Jaguar Land Rover, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακόμα ποια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...