Βαν της χρονιάς το νέο Citroen Berlingo

Πήρε το βραβείο στην έκθεση επαγγελματικών οχημάτων στο Ανόβερο

  • -
  • -

Για δεύτερη φορά μετά το 1997, το Berlingo αναδεικνύεται Διεθνές βαν της χρονιάς. Το σχετικό βραβείο απονεμήθηκε στα στελέχη της Citroen στην Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων του Ανόβερο.

Μετά από 1,5 εκατομμύρια πωλήσεις, έφτασε η στιγμή της επανάληψης για τη διάκριση αυτή, στην 3η γενιά του Berlingo Van με τις επαναστατικές τεχνολογίες άνεσης ασφάλειας που προσφέρει, χωρίς συμβιβασμούς στην πρακτικότητα που το καθιστά ιδιαίτερα ελκυστικό.

Το νέο Citroen Berlingo Van είναι διαθέσιμο σε δύο μεγέθη, M και XL, με μήκος οχήματος 4.40m και 4.75m με δύο διαφορετικά μήκη μεταξονίου και με ωφέλιμο φορτίο από 650 -1.000 κιλά.

Προσφέρεται σε 2 επίπεδα εξοπλισμού: WORKER με την καμπίνα Extenso και το Πακέτο Worker που περιλαμβάνει: Grip Control με Hill Assist Descent, αλλά και αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 30 mm, με ποδιά προστασίας του κινητήρα από κάτω για τις δύσκολες συνθήκες της υπαίθρου. DRIVER με: Acoustic Pack, Citroen Connect Nav σε οθόνη αφής 8", Surround Rear Vision, άνετο κάθισμα οδηγού με υποβραχιόνιο, ρύθμιση ύψους και στήριξης μέσης, καθώς και χώρο φύλαξης αντικειμένων κάτω από το κάθισμα. 

Οι κινητήρες είναι οικονομικοί και δυνατοί: Diesel (BlueHDi 130 με σύστημα S&S και χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο 8 σχέσεων - EAT8, BlueHDi 75 με χειροκίνητο κιβώτιο και BlueHDi 100 με S&S και χειροκίνητο κιβώτιο)

Παράλληλα, η δυνατότητα μετατροπής σε 4x4 από την εταιρία Dangel, μεγιστοποιεί τις ικανότητες του μοντέλου στην έκδοση BlueHDi 130 με σύστημα S&S και χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...