Βρέχει… αυτοκίνητα στο νέο τεύχος του GOCAR Magazine

Ο καιρός επηρέασε και το φθινοπωρινό μας τεύχος, στο οποίο βρέχει αυτοκίνητα, με πολλές δοκιμές, νέα μοντέλα και βίντεο δική μας παραγωγής

  • -
  • -

Στο νέο τεύχος 58 του GOCAR Magazine δοκιμάζουμε το πολυαναμενόμενο Ford Focus και το ηλεκτρικό Nissan Leaf που δίνουν νέο νόημα στην κατηγορία τους, το καθένα με τον τρόπο του. Οδηγούμε στο εξωτερικό το αυθεντικό off road Suzuki Jimny το οποίο επέστρεψε δυναμικά για να αναστατώσει τους φίλους των εκτός δρόμου μοντέλων.

Έχουμε την πρώτη οδηγική επαφή επί ελληνικού εδάφους με το νέο Kia Ceed, ενώ ζούμε και δοκιμάζουμε, το Honda Civic diesel, το αυτόματο Nissan Qashqai diesel και το επίσης αυτόματο Hyundai i20 με τον μικρό τούρμπο κινητήρα βενζίνης και το αειθαλές και πάντα επίκαιρο Volkswagen Golf. Οδηγούμε στην αγαπημένη διαδρομή στην Ελλάδα το πολυτελές SUV της Alfa Romeo την Stelvio.

Πεταγόμαστε μέχρι τη Γερμανία για να ανακαλύψουμε τα μελλοντικά σχέδια της Volkswagen που είναι αμιγώς ηλεκτρικά. Επιστρέφουμε στην Ελλάδα για να συναντήσουμε τον Γιάννη Δρυμωνάκο και να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό βίντεο, με τον αθλητή που έχει φέρει σημαντικές διακρίσεις στη χώρα μας και αποτελεί έμπνευση για τους νέους και όχι μόνο.

Η Έκθεση του Παρισιού βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτή την περίοδο και μας φέρνει πολλά νέα αυτοκίνητα στο προσκήνιο. Η Mercedes-Benz έχει την τιμητική της παρουσιάζοντας την ηλεκτρική EQC, την γρήγορη A 35 AMG και την ανανεωμένη GLE-Class. Η DS 3 Crossback είναι η πρακτική εκδοχή του μικρού των Γάλλων, με την Audi να εντυπωσιάζει με το E-Tron. Οι Γάλλοι με το Peugeot e-Legend Concept δίνουν ρέστα στη σχεδίαση.

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχεις iPad ή από το Play Store αν έχεις Android tablet ή smartphone, και απόλαυσέ το όπου κι αν είσαι!

 

GOCAR MAGAZINE #58 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

FIRST DRIVE

Kia Ceed

Suzuki Jimny

 

TEST DRIVE

Ford Focus 1.0 EcoBoost

Honda Civic diesel

Hyundai i20 1.0 T-GDi DCT

Nissan Qashqai 1.6 diesel Xtronic

Volkswagen Golf 1.0 TSI DSG

 

TREND CAR

Audi e-Tron

BMW Vision iNEXT

BMW X4

Bugatti Divo

DS 3 Crossback

Mercedes-Benz EQC

Peugeot e-Legend Concept

 

FEATURE

Alfa Romeo Stelvio diesel

Nissan Leaf

Paris Motor Show

Volkswagen Electric For All

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...