Οι τιμές στην Ελλάδα του ανανεωμένου Vitara (vid)

Το δημοφιλές SUV της Suzuki διατίθεται με turbo βενζίνης 1.0 και 1.4

  • -
  • -

Παράλληλα με το λανσάρισμα στην ελληνική αγορά του νέου Jimny η Suzuki ρίχνει στην μάχη και το ανανεωμένο Vitara. Το SUV της ιαπωνικής μάρκας δέχτηκε ένα εκτεταμένο σχεδιαστικό φρεσκάρισμα και παράλληλα εφοδιάζεται με βελτιωμένους κινητήρες καθώς και με τελευταίας γενιάς συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

Οι αισθητικές αλλαγές περιλαμβάνουν νέα μάσκα, νέους προφυλακτήρες και νέα πίσω φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, όπως επίσης και διαφορετικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου. Στο εσωτερικό η Suzuki έχει τοποθετηθεί νέος πίνακας οργάνων, με έγχρωμη οθόνη ανάμεσα στο στροφόμετρο και το ταχύμετρο, στην οποία απεικονίζονται αρκετές πληροφορίες.

Το ανανεωμένο Vitara είναι διαθέσιμο αποκλειστικά με τους βενζινοκινητήρες της οικογένειας Boosterjet (1.0 με 112 ίππους και 1.4 με 140), οι οποίοι έχουν αναβαθμιστεί ώστε να ανταποκρίνονται στο αυστηρότερο πρωτόκολλο μετρήσεων κατανάλωσης και ρύπων WLTP, ενώ μπορούν να συνδυαστούν και με την τετρακίνηση ALLGRIP.

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ SUZUKI JIMNY

Η ομπρέλα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού περιλαμβάνει αυτόνομη πέδηση, ειδοποίηση για ακούσια αλλαγή λωρίδας και διόρθωση της πορείας του αυτοκινήτου, αναγνώριση σημάτων οδικής κυκλοφορίας, ειδοποίηση για κάθετα διερχόμενα οχήματα κατά την οπισθοπορεία κ.α.

Οι τιμές αρχίζουν από τα 15.990 ευρώ για το Vitara 1.0 GL 4x2, ενώ η έκδοση 1.0 GL+ 4x4 πωλείται προς 19.450 ευρώ. Η έκδοση 1.4 GL+ 140 PS 4x2 έχει τιμή 19.090 ευρώ και η αντίστοιχη τετρακίνητη 21.450 ευρω. Η πιο πλούσια σε εξοπλισμό 1.4 GLX 140 PS 4x2 πωλείται προς 22.250 ευρώ, ενώ το επιπλέον κόστος για την ηλιοροφή είναι 2.400 ευρώ. Οι εκδόσεις με το αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων αρχίζουν από τα 19.650 ευρώ (1.0 GL+).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...