Απίστευτος αριθμός προπαραγγελιών για το Audi e-tron

Οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται πολύ σύντομα

  • -
  • -
Αναμφίβολα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν αρχίσει να γνωρίζουν μεγάλη "άνθιση" στην εποχή μας, κάτι που φαίνεται από τις κινήσεις μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών, οι οποίες παρουσιάζουν νέα "πράσινα" δημιουργήματα. Μάλιστα, δεν μένουν μόνο στην… παρουσίαση, αλλά δέχονται και προπαραγγελίες. Εκεί τα νούμερα δεν λένε ψέμματα και δείχνουν ξεκάθαρα τη νέα τάση της αυτοκίνησης. 
Σύμφωνα με τον διευθυντή της Audi Γαλλίας, ο αριθμός των προπαραγγελιών του νέου e-tron, που παρουσιάστηκε πρόσφατα, ξεπέρασε τις 10.000 μονάδες παγκοσμίως. Για να δώσουμε μια εικόνα για το πόσο μεγάλος είναι αυτός ο αριθμός, η Tesla πούλησε το 2017 πάνω από 12.600 Model X στην Ευρώπη μόνο. Για ακόμα καλύτερη σύγκριση, θα επιθυμούσαμε να γνωρίζουμε και τις προπαραγγελίες του Audi e-tron στην Ευρώπη, αλλά δεν υπάρχει αυτή η πληροφορία προς το παρόν.
Η παραγωγή του Audi e-tron ξεκίνησε στο Βέλγιο στις 3 Σεπτεμβρίου 2018 με τις πρώτες παραδόσεις να αναμένονται πολύ σύντομα (σίγουρα μέχρι το τέλος του χρόνου). Στην Ελλάδα αναμένεται να έρθει τον Μάρτιο με τιμή 92.000 - 93.000 ευρώ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...