Οι πωλήσεις της ηλεκτρικής Jaguar πάνε "ανησυχητικά" καλά

"Κρύος ιδρώτας" λούζει τους υπαλλήλους του εργοστασίου

  • -
  • -
Μια αρκετά τολμηρή κίνηση από τη Jaguar ήταν να παράγει ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, το οποίο μάλιστα έχει SUV χαρακτηριστικά. Τελικά, αυτή η κίνηση όχι μόνο τους βγήκε σε καλό, αλλά δημιούργησε κι άλλα πιο ευχάριστα (;) προβλήματα στη βρετανική εταιρεία. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Jaguar I-Pace έχει σημειώσει 558 πωλήσεις από το λανσάρισμά της, από τις οποίες 140 μονάδες έχουν ταξινομηθεί μόνο τον Αύγουστο, σύμφωνα με τον ειδικό αναλυτή, Matthias Schmidt. Όσον αφορά για τα προβλήματα που αναφέραμε παραπάνω, είναι πολύ πιθανό να δυσκολευτεί η γραμμή παραγωγής μιας και η ζήτηση φαίνεται να είναι πολύ μεγάλη. Ακόμα ένας πονοκέφαλος για τους εργαζόμενους της Jaguar είναι ότι πρέπει να παραδώσει στην αγορά της Ολλανδίας 3.500 I-Pace μέχρι το τέλος του χρόνου, για να αποφύγουν την υψηλή φορολογία της κυβέρνησης για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα εφαρμοστεί από την 1η Ιανουαρίου 2019.

Συνεπώς, το λανσάρισμα της ηλεκτρικής Jaguar σε άλλες αγορές (π.χ. Αμερική) θα καθυστερήσει λίγο παραπάνω, μιας και η προσπάθειά από πλευράς τους είναι να καλύψουν τη ζήτηση της Ευρώπης.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...