Το Nissan Leaf στη ΔΕΘ

Θα παρουσιαστεί στο Περίπτερο του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί Taxiway

  • -
  • -

Από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Nissan Leaf. Θα φιλοξενηθεί σε είναι ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο περίπτερο 15 και θα παρουσιαστεί ως το «ταξί του μέλλοντος», κάνοντας επίδειξη των δυνατοτήτων του, σε συνδυασμό με όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες που προσφέρουν τα ραδιοταξί.

Στην Έκθεση θα υπάρχει η δυνατότητα ενημέρωσης για τις δυνατότητες του αυτοκινήτου και τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης. Το Nissan Leaf είναι το πιο ρεαλιστικό αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, χάρη στη μεγάλη αυτονομία που αγγίζει τα 270 χιλιόμετρα σε μικτό κύκλο και σύμφωνα με τις μετρήσεις του κύκλου WLTP.

ΔΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ NISSAN LEAF ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Στις τεχνολογίες που διαθέτει το ιαπωνικό ηλεκτρικό μοντέλο συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων, το Nissan ProPilot, το ProPilot Park και το e-Pedal. Μάλιστα, όπως αποδεικνύουν οι πωλήσεις του μοντέλου, το 72% των αγοραστών επιλέγει το προαιρετικό σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης ProPilot.

Όσον αφορά τις πωλήσεις, το Nissan Leaf κατέχει την πρώτη θέση στα ηλεκτρικά μοντέλα, αφού, από το 2010 που έκανε πρεμιέρα, μέχρι σήμερα έχει φτάσει τις 340.000 μονάδες. Στη νέα γενιά του, από τον Οκτώβριο του 2017 οι πωλήσεις του ανέρχονται στις 41.000 μονάδες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...